- Hun visste ikke at jeg filmet

John Arne Riise overrasket kona med fødselsfilmen.

FILMET FØDSELEN: John Arne Riise tok en sjefsavgjørelse da hans yngste sønn kom til verden. Det har det blitt tv av. Foto: Andreas Fadum
FILMET FØDSELEN: John Arne Riise tok en sjefsavgjørelse da hans yngste sønn kom til verden. Det har det blitt tv av. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I august ble John Arne Riise (39) og Louise Angelica Riise (29) foreldre til sitt første, felles barn, da sønnen Colin kom til verden.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort, uttalte John Arne Riise til Dagbladet og fortsatte:

- Champions League-seier og 110 landskamper er ekstremt gøy. Barnefødsler er mange divisjoner over det. Jeg er bare lamslått.

I den nyeste episoden av tv-programmet «Kjendismødre», ble seerne vitne til fødselen som fikk jubelen til å stå i taket hos den nybakte faren. Å forevige det hele på film, viser seg imidlertid å være et valg barnefaren hadde tatt på egen hånd.

- Ville fått nei

Da Dagbladet møtte John Arne og Louise Angelica Riise under «God morgen Norge» sin jubileumsfest på Aker Brygge torsdag kveld, kunne John Arne nemlig avsløre at filmingen ble gjort uten at kona var klar over det.

- Jeg ville ikke si at jeg filma når hun lå der å pressa, men jeg filmet det jo for vår del, for ettertida. For jeg visste at hun ville komme til å se det på et seinere tidspunkt, sier John Arne og legger til:

- Jeg har barn fra før, så det er derfor jeg var sikker på det. Men hadde jeg spurt der og da, så vet jeg at jeg ville fått nei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer