- Hun visste ikke at jeg filmet

John Arne Riise overrasket kona med fødselsfilmen.

FILMET FØDSELEN: John Arne Riise tok en sjefsavgjørelse da hans yngste sønn kom til verden. Det har det blitt tv av. Foto: Andreas Fadum
FILMET FØDSELEN: John Arne Riise tok en sjefsavgjørelse da hans yngste sønn kom til verden. Det har det blitt tv av. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I august ble John Arne Riise (39) og Louise Angelica Riise (29) foreldre til sitt første, felles barn, da sønnen Colin kom til verden.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort, uttalte John Arne Riise til Dagbladet og fortsatte:

- Champions League-seier og 110 landskamper er ekstremt gøy. Barnefødsler er mange divisjoner over det. Jeg er bare lamslått.

I den nyeste episoden av tv-programmet «Kjendismødre», ble seerne vitne til fødselen som fikk jubelen til å stå i taket hos den nybakte faren. Å forevige det hele på film, viser seg imidlertid å være et valg barnefaren hadde tatt på egen hånd.

BABYLYKKE: John Arne og Louise Angelica Riise fikk fredag 9. august en sønn. Vis mer

- Ville fått nei

Da Dagbladet møtte John Arne og Louise Angelica Riise under «God morgen Norge» sin jubileumsfest på Aker Brygge torsdag kveld, kunne John Arne nemlig avsløre at filmingen ble gjort uten at kona var klar over det.

- Jeg ville ikke si at jeg filma når hun lå der å pressa, men jeg filmet det jo for vår del, for ettertida. For jeg visste at hun ville komme til å se det på et seinere tidspunkt, sier John Arne og legger til:

- Jeg har barn fra før, så det er derfor jeg var sikker på det. Men hadde jeg spurt der og da, så vet jeg at jeg ville fått nei.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i nyeste episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Det er slett ikke alle som viser fødselen av eget barn på tv-skjermen, noe heller ikke ekteparet Riise hadde tenkt til å gjøre. Likevel fant de ut at det dette var naturlig, ettersom både graviditeten og den første tida med den lille sønnen vises i tv-serien.

- Vi hadde tenkt å holde klippet for oss selv, men så følte vi at vi liksom at vi har delt hele historien, ettersom vi har et kamerateam med oss hele tida. Dermed følte vi at det ville vært noe som manglet i serien dersom Colin plutselig bare var der, sier paret, og understreker at slett ikke hele den private videoen vises på tv.

- Overraskende tøft

Louise Angelica kan fortelle at ektemannen hadde rett i at hun ønsket å se videoen, men at det for egen del var overraskende tøffe bilder. Tilbakemeldingene på klippet, og valget om å dele det med tv-seerne, har imidlertid vært utelukkende positive.

- Tilbakemeldingene har bare gått på at jeg har vært tøff og sterk, sier 29-åringen, og legger lattermildt til at hun er glad ektemannen filmet fra den vinkelen han faktisk gjorde.

John Arne er på sin side stolt over konas beslutning om å inkludere dette i serien, ettersom han understreker at det er han som er den utadvendte av de to.

- Jeg synes det er tøft gjort, men veldig riktig gjort. Fødsel er det mest naturlige kvinner gjør, og det er et helt ærlig klipp.

- Må jo ikke stoppe å leve

Det relativt nybakte foreldreparet hadde fått barnefri for å delta på litt «mingling» på Aker Brygge torsdag kveld. Men noen fest ville ikke den ferske småbarnsmoren kalle kvelden, ettersom det snart bar hjem igjen for amming.

- Vi bestemte oss tidlig for at vi skulle gjøre ting, vi har jo bestemor i nærheten. Man må jo ikke stoppe å leve selv om man får barn. Vanligvis tar vi han med oss over alt, men akkurat her passa det seg ikke helt å ha han med, sier John Arne.

Paret legger ikke skjul på at de stortrives som foreldre til lille Colin.

LUFTET SEG: Riise-paret hadde tatt turen for litt «mingling» når «God morgen Norge» feiret sitt 25-års jubileum tordag kveld. FOTO: Andreas Fadum
LUFTET SEG: Riise-paret hadde tatt turen for litt «mingling» når «God morgen Norge» feiret sitt 25-års jubileum tordag kveld. FOTO: Andreas Fadum Vis mer

- Det er helt rått, vi koser oss masse. Han beriker livet vårt, forteller Louise Angelica, mens ektemannen forteller at han raskt kjenner på savnet etter sønnen når han er ute på jobbreise.

- Nå kom jeg hjem i forgårs etter ni dager på reise, og jeg har nesten ikke sluppet han ut av armene mine siden, sier den tydelig stolte faren.

Se dette innlegget på Instagram

Colin was the missing piece in my life ❤️

Et innlegg delt av Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise)

I sommer ble det kjent at paret hadde kjøpt seg en 230 kvadratmeter stor luksusvilla på Teie på Nøtterøy, som blant annet består av 4 soverom, 2 bad og hele to takterrasser. Huskjøpet blir et av høydepunktene i den kommende sesongen av TV3-programmet «I lomma på Silje».

Til Dagbladet forteller paret at de trives godt i huset.

- John Arne er mye på reise, men jeg har gjort det hjemmekoselig til han kommer hjem, sier Louise Angelica, mens ektemannen legger fleipende til:

- Det er godt planlagt tidsmessig, vet du, sånn at jeg slipper å hjelpe til i huset.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer