Christine Koht:

Hunden døde da Koht lå i koma

- At hjertet mitt brister, det er prisen vi betaler for å elske noen, det.

I SORG: Christine Koht har mistet sin kjære Pipp. Hunden, som er av rasen Jack Russel-terrier, ble 15 år gammel, og ble avlivet da matmor lå i koma. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
I SORG: Christine Koht har mistet sin kjære Pipp. Hunden, som er av rasen Jack Russel-terrier, ble 15 år gammel, og ble avlivet da matmor lå i koma. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I januar ble det kjent at Christine Koht (52) var alvorlig kreftsyk. Siden den gang har komikeren oppdatert fansen om helsetilstanden sin gjennom podkasten «Koht vil Leve» og gjennom sosiale medier.

5. juni ble den siste podkast-episoden sluppet, og siden da har oppdateringene til Koht i hovedsak kommet gjennom Facebook.

Hun har også skrevet litt i A-magasinet, der hun har vært svært ærlig om hvordan sykdommen påvirker henne.

Fredag publiserte hun nok et innlegg i avisa, men denne gangen handlet det om noen andre. Koht forteller nemlig at hun har mistet sin kjære Pipp, hunden hun har hatt i så mange år.

I sorg

«Pipp er død. Min gamle, sta, hissige og uoppdragne venn gjennom 15 år, skal aldri mer legge hodet på skrå, løfte det ene øret og stirre vantro på meg: hva? Mener du at jeg ikke får det som jeg vil? Tro om igjen!», åpner komikeren innlegget med.

Kohts hunder Pipp og Lille har flere ganger figurert i pressen, og har blant annet vært en del av en større sak i Dagbladet Magasinet om kjendishunder. I tillegg har de til stadighet blitt fotografert med Christine, som har vist dem fram på Instagram og i pressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer