Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kronprinsfamilien:

Hunden til kronprinsfamilien er kommet til rette

Kronprinsesse Mette-Marit etterlyste familiens hund på Instagram. Få timer senere var den igjen i god behold.

ETTERLYSTE HUNDEN: Kronprinsesse Mette-Marit fortalte på Instagram onsdag kveld at familiehunden Muffins Kråkebolle (bildet) var blitt borte. Ikke så lenge etter kom hunden til rette igjen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
ETTERLYSTE HUNDEN: Kronprinsesse Mette-Marit fortalte på Instagram onsdag kveld at familiehunden Muffins Kråkebolle (bildet) var blitt borte. Ikke så lenge etter kom hunden til rette igjen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Hunden til kronprinsfamilien ble onsdag kveld meldt savnet, da kronprinsesse Mette-Marit (43) publiserte et innlegg på sin offisielle Instagram-konto .

I innlegget opplyste kronprinsessa at hunden er merket med chip og går med svart halsbånd. Hun oppfordret alle med nyttig informasjon til å ta kontakt.

Noen timer etter at Muffins Kråkebolle forsvant, har hunden kommet til rette igjen. Det forteller pressesjef ved Slottet, Marianne Hagen, til Dagbladet:

- Det ble en happy ending. Kronprinsen lot bakluka på bilen stå åpen på parkeringsplassen ved Vestmarksetra mens de var ute og lette. Da de kom tilbake lå hun på plass. Så nå er det hjem og få litt mat tenker jeg, uttaler Hagen.

Etter at hunden kom til rette har kronprinsessa publisert et nytt innlegg på Instagram.

Der ser man prinsesse Ingrid Alexandra (13) holde rundt Muffins Kråkebolle, mens Mette-Marit omtaler kronprins Haakon (43) som sin «skjønne og kloke mann» i den tilhørende teksten.

Kronprinsfamilien eier to hunder, Muffins Kråkebolle og Milly Kakao. Hunden som var savnet er avkommet til Milly Kakao.

Hele familien var ute og lette

TV 2.no var først ute med å omtale saken onsdag. Marianne Hagen hadde tidligere i kveld følgende å si om Muffins Kråkebolle, som var på skitur med kronprinsparet i ettermiddag:

- Status er at hunden var ute på tur med kronprinsparet og Milly Kakao, og forsvant i 16-tiden. Hele familien er ute og leter, sa pressesjefen til Dagbladet.

Hagen la til at kronprinsfamilien var takknemlige for alle som engasjerte seg.

- Vi er takknemlige for alle som sprer budskapet, slik at folk som er ute på skitur i morgen tidlig eller på kveldstur med hodelykt i kveld, vet om det. Hunden er jo veldig sosial og veldig snill, så hvis man ser henne er det bare å rope på henne, så kommer hun nok, uttalte hun videre.

FAMILIEMEDLEMMER: Både Milly Kakao og Muffins Kråkebolle (t.h.) var til stede da kronprinsfamilien hilste barnetoget utenfor Skaugum i 2014. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FAMILIEMEDLEMMER: Både Milly Kakao og Muffins Kråkebolle (t.h.) var til stede da kronprinsfamilien hilste barnetoget utenfor Skaugum i 2014. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling