Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Husker du denne barnestjerna?

Satte Oslo City på hodet i 1997.

NY STIL: Aaron Carter var barnestjerne på 90-tallet, og hadde en hit med låta «Crazy Little Partygirl». Nå har han en litt annen stil. Foto: Twitter
NY STIL: Aaron Carter var barnestjerne på 90-tallet, og hadde en hit med låta «Crazy Little Partygirl». Nå har han en litt annen stil. Foto: Twitter Vis mer

||| (Dagbladet): For de aller fleste vil Aaron Carter (22) for evig og alltid være mest kjent som lillebroren til Backstreet Boys-medlem Nick Carter.

Likevel oppnådde han ganske stor popularitet som musiker, og hadde en hit med låta «Crazy Little Party Girl». I 1997 besøkte Carter Norge og signerte CDer på Oslo City.

Hysteriske tilstander Det var tilløp til hysteriske tilstander da jenter som ennå ikke hadde nådd tenårene fikk møte sin store helt.

«- Han er så søt! hulker en 12-åring, mens venninna febrilsk sjekker at kameraet virker så hun kan forevige det store øyeblikket,» rapporterte Dagbladet fra begivenheten.

- Jeg liker jenter, men jeg er for liten til å ha en kjæreste, sa Carter veslevoksent til Dagbladets reporter den gang.

Poster muskelbilder Men nå er Carter blitt stor. Fortsatt holder han på med musikk, og han har gitt ut flere album. I tillegg har han deltatt i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse» og var med i familiens egen realityserie «House of Carters».

VILLE TILSTANDER: Det var ville tilstander på Oslo City da Carter signert plater i 1997. Hysteriske jenter brøt sammen i krampegråt etter å ha møtt den amerikanske sjarmøren. Foto: Lars Eivind Bones
VILLE TILSTANDER: Det var ville tilstander på Oslo City da Carter signert plater i 1997. Hysteriske jenter brøt sammen i krampegråt etter å ha møtt den amerikanske sjarmøren. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Nå jobber han med et nytt album, og har funnet sin egen måte å skape blest om seg selv på. Carter ser nemlig ut til å ha ligget i hardtrening, og den siste uka har han lagt ut bilder av seg selv i bar overkropp på mikrobloggingstjenesten Twitter.

- Jeg har vært hos Johnny Wright og jobbet med tankene, musikken og kroppen min foran en ny albumutgivelse, skriver han til sine snart 87 000 fans.

Twitter-trend Carter, som er en svært aktiv twittrer, har fått mye oppmerksomhet for bildene, noe han selv ser ut til å sette pris på.

Han legger selv ut linker til de sakene som omtaler ham.

Carter er selvsagt ikke den eneste som legger ut bilder av kroppen sin på Twitter. Mye spalteplass er blitt brukt på blant andre Lisa Rinna, Demi Moore, Courtney Love, Marianne Aulie og Helle Vaaglands truse- og bh-bilder den siste tida.

VELTRENT: Dette var det første bildet Aaron Carter la ut av sin nye kropp på Twitter. Foto: Twitter
VELTRENT: Dette var det første bildet Aaron Carter la ut av sin nye kropp på Twitter. Foto: Twitter Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media