Husker du «Kate Plus 8»? Slik ser familien ut i dag

Stiller opp i stort intervju. 

STORE: Søskenflokken fra «Jon & Kate Plus 8» (senere «Kate Plus 8») er ikke så små lenger. Her med halvparten av sekslingene, Leah, Alexis, og Hannah, som har fylt 12 år. Bildet er fra i fjor. Foto: Xposure / NTB Scanpix
STORE: Søskenflokken fra «Jon & Kate Plus 8» (senere «Kate Plus 8») er ikke så små lenger. Her med halvparten av sekslingene, Leah, Alexis, og Hannah, som har fylt 12 år. Bildet er fra i fjor. Foto: Xposure / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er gått ni og et halvt år siden familien Gosselin dukket opp i tv-ruta for første gang.

Dokumentarserien, som ble sendt på livsstilskanalen TLC, ga tv-seere over hele verden et innblikk i den hektiske hverdagen til det daværende ekteparet Jon og Kate Gosselin - og deres åtte barn.

Eksparet ble først foreldre til tvillingjentene Mady og Cara i 2000. Fire år etterpå kom sekslingene Aaden, Collin, Joel, Leah, Alexis, og Hannah til verden.

Slikt ble det tv av.

Enorm suksessTV-serien, som etter Jon og Kates bitre skilsmisse i 2009 gikk fra å hete «Jon & Kate Plus 8» til bare «Kate Plus 8», var en enorm tv-suksess - og ga samtlige medlemmer av Gosselin-familien kjendisstatus, for å ikke snakke om penger i kassa.

Etter syv sesonger ble det populære programmet tatt av skjermen i 2011. Jon Gosselin ønsket ikke at barna skulle blottlegges på tv mer - og i alle fall ikke uten ham - og gikk til sak mot TLC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer