<strong>UGJENKJENNELIG:</strong> Madison De La Garza som spilte Juanita Solis' i suksesserien «Frustrerte fruer» er ikke til å kjenne igjen ni år etter innspilling. Foto: TV 2 / Instagram
UGJENKJENNELIG: Madison De La Garza som spilte Juanita Solis' i suksesserien «Frustrerte fruer» er ikke til å kjenne igjen ni år etter innspilling. Foto: TV 2 / Instagram Vis mer

Madison De La Garza:

Husker du lille Juanita i «Frustrerte fruer»? Dette gjør hun nå

Fyller 16 år denne måneden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fra 2004 til 2012 rullet den amerikanske tv-serien «Frustrerte fruer» på skjermen.

Serien utspilte seg i Wisteria Lane, i den fiktive byen Fairview i Eagle State. Der fulgte vi Susan Mayer, spilt av Teri Hatcher, Lynette Scavo spilt av Felicity Huffman, Bree Van de Kamp spilt av Marcia Cross og Gabrielle Solis, spilt av Eva Longoria.

Historien ble fortalt av deres avdøde nabo, Mary Alice Young, gjennom åtte sesonger.

Også døtrene til Eva Longorias karakter i serien, Juanita Solis og Celia Solis, har fått massiv oppmerksomhet i ettertid.

Førstnevnte ble spilt av Madison De La Garza (15), som også er kjent for å være halvsøsteren til den berømte artisten Demi Lovato (25).

15-åringen var bare seks år gammel da hun ble med i den populære tv-serien i 2008, og har siden den gang, gjennomgått en enorm forvandling.

Hun er nemlig nesten ikke til å kjenne igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

I hele fire år spilte Madison De La Garza den kanskje litt trasse datteren Juanita Solis, som det seinere viste seg var blitt byttet ut med feil baby ved fødsel.

Til tross for at den lille jenta vant manges hjerter, har det derimot vært stille rundt 15-åringen de siste årene.

Likevel er hun å finne på flere kanaler på sosiale medier, og driver blant annet med YouTube, hvor hun deler en rekke videoer fra sin hverdag med fansen.

De La Garza svarer på spørsmål, viser fram rommet sitt, og tar ulike utfordringer på kanalen sin.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Tv-debut

Det var gjennom hennes opptreden i «Frustrerte fruer» at folk fikk øynene opp for den sjarmerende 15-åringen, og det ble på sett og vis hennes store debut.

De siste åra har hun blant annet medvirket i «Bad Teacher», «Caged no More» og «American Koko».

Seinere denne måneden fyller hun 16 år, og denne uka feiret hun sin «Sweet 16». På gjestelista sto selvsagt hennes berømte søster, Disney-stjerna Demi Lovato (25), og flere av stjernas egne venner.

Mye later til at De La Garza tilbringer mye tid med venner, ifølge Instagram-profilen hennes. Likevel har kanskje den ivrigste fansen bitt seg merke i at hun den siste tida har slettet flere av sine innlegg på bildedelingstjenesten.

De La Garza har nemlig tidligere delt en rekke bilder av seg selv mens hun utøver gymnastikk. Til tross for at bildene er slettet på Instagram i seinere tid, har hun fremdeles latt flere av innleggene ligge på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er som alle andre søstre

De La Garza har fått mye oppmerksomhet for å være Demi Lovatos lillesøster. Men i et intervju med Seventeen for noen år siden, kunne 15-åringen avsløre at ikke alt er en dans på røde roser når alle vil ha en bit av storesøsteren din.

- Når folk sier at de skulle ønske Demi Lovato var søsteren deres, så vet de ikke hvor vanskelig det er å være i slekt med en som konstant er på turné, forklarte hun.

Likevel har de to søstrene et godt bånd, og holder kontakten til tross for den lange avstanden som kan være mellom dem.

- Hun er god til å sette av tid til meg. Vi tekster konstant, fortsatte hun og la til at så fort Demi er hjemme, så er de akkurat slik som alle andre søstre.

- Vi spiser Frozen Youghurt, ser på tv sammen og snakker om alt. Jeg kan stole på henne om alt, sa hun.

Demi og Madison har samme mor, Dianna De La Garza.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer