Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cecilie Steinmann Neess:

Husker du «Pacific Blue»-stjerna? Nå er hun venninne med norske Cecilie

Komiker Cecilie Steinmann Neess møtte barndomshelten i USA. 

MØTER KJENDISER: Forrige uke møtte Cecilie Steinmann Neess Khloe Kardashians bestevenninne. Nå har hun også møtt Darlene Vogel kjent fra Pacific Blue. Foto: Privat
MØTER KJENDISER: Forrige uke møtte Cecilie Steinmann Neess Khloe Kardashians bestevenninne. Nå har hun også møtt Darlene Vogel kjent fra Pacific Blue. Foto: Privat Vis mer

(Dagbladet): Den populære TV-serien, «Pacific Blue», ble sendt fra 1996 til 2000, og handlet om den dramatiske hverdagen til sykkelpolitiet i Santa Monica i California.

Politiserien ble en seersuksess i Norge og ble sendt hver sommer fra 1997 til 2005 på TV 2 . Til tross for suksessen nådde flere av skuespillerne karrierens høydepunkt under politiserien, men et knippe av dem har gjort det stort som tv-profiler og skuespillere i ettertid.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNE: Darlene Vogel (nr to f.v) i tv-serien «Pacific Blue». Foto: TV 2
TV-STJERNE: Darlene Vogel (nr to f.v) i tv-serien «Pacific Blue». Foto: TV 2 Vis mer

Blant andre har Paula Trickey (50) eller Cory McNamara som hun spilte i serien, hatt suksess i ettertid, og har hatt flere gjesteopptredener i tv-serier.

Skuespilleren dukket også opp i TV 2-programmet «Gylne Tider» i 2016.

Trickey er imidlertid ikke den eneste fra serien som har et godt forholdt til Norge. Darlene Vogel (54) som spilte konstabel Chris Kelly i politiserien, er nemlig venninne med den norske komikeren, Cecilie Steinmann Neess (29).

Møtte «Pacific Blue»-Stjerne

Steinmann Neess er stor fan av 90-talls serien og la derfor ikke skjul på at det var stort da hun mandag møtte stjerna under en ferietur i USA.

Til tross for at det for mange kan virke som at 29-åringen møtte skuespilleren tilfeldig, bunner møtet i et lengre vennskap.

Den amerikanske skuespilleren, Darlene Vogel, har delt et bilde av seg selv og Steinmann Neess på sin Instagram-profil.

«Se hvem som kom og besøkte meg. Min norske favorittkomiker», skrev skuespilleren under bildet.

Sendte fanbrev

- Da jeg gikk på folkehøgskole i 2006 ble jeg bestevenninne med Helene fra Stavanger, forteller Steinmann Neess til Dagbladet.

Det skal ha vært venninnen, Helene Alseth Haaland, som først kom i kontakt med «Pacific Blue»-stjerna.

Steinmann Neess forteller til Dagbladet at bestevenninna hadde vært «blodfan» av serien i en lang stund.

- Hun var blodfan, som alle andre 90-tallsbarn var på den tiden. Hun skrev en del fanbrev, forteller 29-åringen.

Videre forteller hun at alle fanbrevene resulterte i et personlig svar fra Darlene Vogel.

- Disse to hadde mailet masse, og det var da vi bestemte oss for å dra tre uker til Los Angeles at vi kontaktet Darlene, sier Steinmann Neess.

GODE VENNER: Da Cecilie møtte Darlene Vogel for første gang inviterte skuespilleren henne hjem. Nå, flere år etter har de fremdeles kontakt. Foto: Privat
GODE VENNER: Da Cecilie møtte Darlene Vogel for første gang inviterte skuespilleren henne hjem. Nå, flere år etter har de fremdeles kontakt. Foto: Privat Vis mer

29-åringen forteller at det ble en stjernespekket tur, og at hun møtte flere verdensberømte skuespillere.

- Vi surra rundt i Hollywood og møtte blant annet Brad Pitt, Angelina Jolie og Matt Damon på «Oceans 13»-premiere, forteller hun.

Men det var da de to sjekket inn på noe som skal ha vært et «mindre pent» hostel i Santa Monica, at turen tok en annen vending.

Steinmann Neess bruker også kallenavnet «Dar» hun har tillagt seg på stjerna, når hun forteller videre overfor Dagbladet.

BESTEVENNER PÅ TUR: Dette bildet er fra 2007 da Cecilie (t.h) og venninnen var i California. Det var også dette året de møtte Darlene Vogel for første gang. Foto: Privat. 
BESTEVENNER PÅ TUR: Dette bildet er fra 2007 da Cecilie (t.h) og venninnen var i California. Det var også dette året de møtte Darlene Vogel for første gang. Foto: Privat.  Vis mer

- Vi avtalte med «Dar» at vi skulle møte henne på en lekeplass langs Santa Monica-promenaden. Hun sa at: «Jeg kommer til å ha på meg en grønn t-skjorte slik at dere ser meg», forteller 29-åringen.

- Vi tenkte at: «Hallo, klart vi kjenner deg igjen. Du er hele barndommen vår, liksom. Med eller uten sykkel!», legger hun til.

Fikk bo hos stjerna

Da Steinmann Neess og venninnen møtte Vogel fikk de et godt intrykk av stjerna, men det er først da skuespilleren spurte hvor de to nordmennene bodde at de skulle få seg en stor overraskelse.

- Ikke f*** om dere skal bo der. Nei, alvorlig talt - det er livsfarlig, skal stjerna ha sagt.

- Nå går dere og pakker sakene deres og så plukker jeg dere opp om en time. Dere skal bo hos meg, skal hun ha lagt til.

FIKK BO HER: Det var i dette gjestehuset Steinmann Neess og venninnen fikk bo i hjemme hos Darlene Vogel. Foto: Privat
FIKK BO HER: Det var i dette gjestehuset Steinmann Neess og venninnen fikk bo i hjemme hos Darlene Vogel. Foto: Privat Vis mer

Steinmann Neess forteller at de gjorde som de ble fortalt og at Vogel kom og hentet bagasjen deres og kjørte dem hjem til seg.

- En helt fantastisk dame, forteller 29-åringen.

- Nå skal det sies at hun hadde fem redningshunder hjemme, og vi følte oss litt sånn vi også, sier hun.

BARNDOMSMINNER: Steinmann Neess har også lagt ut dette bildet på sin Instagram. «Barndomsminner», har hun skrevet på bildet. Foto: Instagram
BARNDOMSMINNER: Steinmann Neess har også lagt ut dette bildet på sin Instagram. «Barndomsminner», har hun skrevet på bildet. Foto: Instagram Vis mer

Og overraskelsene skulle ikke stoppe der. Steinmann Neess og venninnen fikk nemlig bo i et gjestehus som skuespilleren hadde i hagen og det skal angivelig ikke ha stått mye på gjestfriheten.

- Vi ble kjørt overalt og fikk være med på fester, middager og turer. Og da hun måtte reise bort fikk vi bo hos en venninne av henne. Vi ble altså tatt så godt vare på. En drømmetur, forteller Steinmann Neess.

Et godt vennskap

De tre skal angivelig ha fått et så godt vennskap at de har besøkt stjerna opptil flere ganger.

- Dette var fjerde gangen jeg møtte henne. Like blid, morsom og snill, sier 29-åringen.

- Hun var med i «Pacific Blue»! Den introlåta og de syklende, flotte menneskene er på topp ti av favoritter fra barndommen. Og jeg har med meg henne inn i voksenlivet. Love it!, sier Steinmann Neess.

Steinmann Neess har også møtt Khloé Kardashians (32) bestevenninne, Malika Haqq (34) under oppholdet i USA.

BRAD PITT: Cecilie Steinmann Neess møtte Brad Pitt på Oceans 13 premiere. Foto: Privat
BRAD PITT: Cecilie Steinmann Neess møtte Brad Pitt på Oceans 13 premiere. Foto: Privat Vis mer
Angelina Jolie: Cecilie Steinmann Neess møtte også Angelina Jolie på Oceans 13 premiere. Foto: Privat
Angelina Jolie: Cecilie Steinmann Neess møtte også Angelina Jolie på Oceans 13 premiere. Foto: Privat Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media