Isabella Löwengrip:

- Husker ingenting

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip hevder at hun ikke husker at hun solgte sitt tidligere selskap Löwengrip Beauty.

PÅSTÅR AT HUN IKKE HUSKER: Isabella Löwengrip hevder i kveldens «Skavlan» at hun ikke husker at hun solgte selskapet sitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PÅSTÅR AT HUN IKKE HUSKER: Isabella Löwengrip hevder i kveldens «Skavlan» at hun ikke husker at hun solgte selskapet sitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 29 år gamle influenseren, gründeren og bloggdronninga Isabella Löwengrip har hatt noen innholdsrike år. Löwengrip har blant annet vært gjennom økonomisk trøbbel, brudd og psykiske problemer.

Det var først i august i fjor at Löwengrip avslørte at hun hadde økonomiske problemer, og at hun fryktet å gå konkurs.

Seinere kom det også fram at hun hadde jukset med tall for å få støtte fra annonsører, noe hun fikk refs for.

Löwengrip ble dermed nødt til å endre livet sitt på drastisk vis. Det gjorde hun blant annet ved å si opp flere ansatte, sin personlige kokk samt selge luksusvillaen på Lidingö.

Ifølge Expressen førte imidlertid motgangen til at 29-åringen havnet på sykehus i en måned etter overdosering av angst- og sovepiller. Mens hun var på sykehuset solgte hun selskapet sitt Löwengrip Beauty, som hun eide sammen med Pingis Hadenius.

Husker ikke

At hun solgte selskapet sitt, har hun derimot ikke noe minne av, skal vi tro Löwengrip selv. På besøk hos «Skavlan» forklarer 29-åringen at hun på tidspunktet lå på sykehuset, og dro derifra for å skrive under på salgspapirene, ifølge Expressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer