Jan Thomas:

Husker tilbake til ammedramaet: - Jeg ble klippet i stykker

I 2007 skapte stylisten rabalder. 

50 ÅR: Dagbladet møtte kjendisstylist Jan Thomas i forbindelse med at han i jula fylte hele 50 år. Da fortalte han om sjokkommentaren fra 2007. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
50 ÅR: Dagbladet møtte kjendisstylist Jan Thomas i forbindelse med at han i jula fylte hele 50 år. Da fortalte han om sjokkommentaren fra 2007. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Kjendisstylist Jan Thomas (50) har i en årrekke gått i bresjen for det han mener. Da han gikk inn i et forhold med Christopher Mørch Husby, fikk han eksempelvis kritikk for aldersforskjellen.

Den måtte han blant annet forsvare for utenlandske investorer, da de truet med å trekke seg ut av en kontrakt på grunn av forholdet. Jan Thomas og Christopher er i dag skilt, men de er fortsatt gode venner og kolleger.

- Klipt i stykker

Likevel er det ikke forholdet han har fått mest kritikk for. I 2007 lagde han rabalder av en annen dimensjon da han frarådet en 17 år gammel jente å amme, fordi han mente puppene hennes kom til å henge lavere som en konsekvens av det.

- Ivanna, du har helt utrolige former. Har du fått dem av din mor? spurte Jan Thomas modellspiren Ivanna Petrova (17) under fotoshooten i Paris.

Og hun forklarte at det hadde hun sikkert, men at morens bryster henger litt mer nå enn da hun var ung.

Da kom kjendisstylisten med et sjokkerende tips.

- Men det skal du virkelig lære av. Og når du får barn skal du i hvertfall ikke finne på å amme. Da ødelegger du alt sammen. Klem ut melka og gi barnet flaske, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer