IRRITERT: Linni Meister mener hun blir urettferdig behandlet av kjendisstylist Jan Thomas. Foto:  TORBJØRN GRØNNING/Dagbladet
IRRITERT: Linni Meister mener hun blir urettferdig behandlet av kjendisstylist Jan Thomas. Foto: TORBJØRN GRØNNING/DagbladetVis mer

- Hva du mener interesserer meg opp i ræva

Linni Meister har fått nok av Jan Thomas.

(Dagbladet): Realitystjerna Linni Meister (25) har sett seg lei på lave kjoleterningkast fra kjendisstylist Jan Thomas.

Han ga i dag Meister terningkast 1 for en fargesprakende, fotsid kjole i Se og Hør-spalta si, Motepolitiet.

Dermed valgte Meister å gi uttrykk for frustrasjonen sin i et innlegg på bloggen sin.

- Jeg synes det er skikkelig irriterende at han gir meg dårlige terningkast på kjolene han ikke liker, samtidig som han fullstendig overser de han faktisk liker, sier hun til Dagbladet.

- Urettferdig behandling Meister sier at stylisten flere ganger har kommet bort til henne og sagt at hun har på seg en fantastisk kjole, men at disse bildene ikke havner i spalta hans.

- Han velger kun å skrive om meg når han har dritt å si, hva er vitsen i det? sier hun.

Meister viser spesielt til kjolen hun hadde på seg på premieren til den nye tv-kanalen TV2 Bliss. Der hadde hun på seg en bronsefarget paljettkjole fra designeren TSH.

FÅR KRITIKK: Linni Meister mener at kjendisstylisten Jan Thomas favoriserer vennene sine i motespalten Motepolitiet. Her sammen med Pia Haraldsen på Moods of Norways motevisning i februar. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
FÅR KRITIKK: Linni Meister mener at kjendisstylisten Jan Thomas favoriserer vennene sine i motespalten Motepolitiet. Her sammen med Pia Haraldsen på Moods of Norways motevisning i februar. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer

- Han kom bort og sa «gud, så flott du var i den». Så ser jeg den ikke i Se og Hør, men han kasta terning på alle de andre som var på premieren. Noen uker senere ser jeg at Janne Formoe har hatt den på seg, og hun får terningkast 6 for den, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Har du noe imot meg, Jan Thomas? Da kan du bare gi faen. Det er skikkelig irriterende å se at jeg hadde den på, og så får hun terningkast 6 etterpå.

- Favoriserer vennene Meister mener at Jan Thomas gir høye terningkast til vennene sine og folk han kjenner godt, og mener at det er lite profesjonelt. Hun synes det er på høy tid at noen sier det til ham, og forteller at alle bransjevennene hennes snakker om den urettferdige måten han kaster terning på.

- Jeg kan faktisk uttale meg om det siden han har vært urettferdig mot meg flere ganger. Jan Thomas er en superflink makeupartist, men motegreia i Se og Hør synes jeg han kan drite i, sier Meister.

Hun sier at hun ikke har noe mål om å få en sekser fra Jan Thomas, og at hun ikke kommer til å forandre stil for å tekkes ham.

- Jeg sa på bloggen min at hva han mener interesserer meg opp i ræva, og det mener jeg. Jeg synes det er veldig viktig at folk har sin egen stil og gir faen i hva alle andre mener. Det har jeg alltid sagt, og det står jeg for. Men det irriterer meg når han gir gode terningkast til vennene sine og overser meg når jeg gikk med kjolene først, sier hun.

Taus Jan Thomas Meister forteller at hun selv har fått mye skryt for den fargesprakende kjolen som ble slaktet i Motepolitiet-spalten i dag. Før hun så terningkastet hadde hun derfor bestemt seg for å legge den ut på auksjon på nettstedet Facebook, og inntektene fra salget skal gå til Redd Barna i Japan.

- Det er litt synd, for hadde jeg visst at kjolen skulle bli slaktet ville jeg nok ikke lagt den ut til auksjon, sier Meister.

KJOLESLAKT: Linni Meister i Jan Thomas sin spalte i dag. Faksimile: SE OG HØR
KJOLESLAKT: Linni Meister i Jan Thomas sin spalte i dag. Faksimile: SE OG HØR Vis mer

Jan Thomas selv velger å forholde seg taus til kritikken.

- Jan Thomas har ingen kommentar til Linnis blogg, skriver stylistens manager Monica Einerkjær i en sms til Dagbladet.

TSH-KJOLEN: Her er Linni Meister i kjolen hun hadde på seg flere uker før Janne Formoe fikk terningkast 6 for den. Foto: STELLA PICTURES
TSH-KJOLEN: Her er Linni Meister i kjolen hun hadde på seg flere uker før Janne Formoe fikk terningkast 6 for den. Foto: STELLA PICTURES Vis mer