MTV Movies Awards:

- Hva er det som skjer?

«Selling Sunset»-stjerna Chrishell Stause feiret med både kjæresten og eksen.

VANT: Chrishell Stause vant pris med sine realitykolleger under MTV Movie Awards. Foto: Xavier Colin/Splash News/Image Press Agency/NTB
VANT: Chrishell Stause vant pris med sine realitykolleger under MTV Movie Awards. Foto: Xavier Colin/Splash News/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned ble det kjent at «Selling Sunset»-stjerna Chrishell Stause (40) hadde funnet lykken med den 13 år yngre artisten G Flip, hvis virkelige navn er Georgia Claire Flipo (27).

Nyheten kom fem måneder etter at det ble kjent at 40-åringen og hennes tidligere kjæreste og «Selling Sunset»-kollega, Jason Oppenheim (45), hadde gått hver til sitt. Bakgrunnen for bruddet var at Stause ønsket barn, noe Oppenheim ikke gjorde.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Søndag dukket Stause og G Flip opp på MTV Movie Awards, der også Oppenheim var til stede, skriver Us Weekly.

Gruppeklem

Det er tilsynelatende ikke dårlig stemning mellom trioen. I et klipp, delt av MTV på Instagram, gir de hverandre en god gruppeklem til teksten «Mitt #SellingSunset-hjerte er bare ikke klar for #MTVAwards-øyeblikk som dette». Til kameraet smiler Stause stort og mimer: «Hva er det som skjer?».

«Selling Sunset» stakk av med seieren for beste realityserie under prisutdelingen, og knuste dermed både «The Real Housewives of Beverly Hills» og «Jersey Shore: Family Vacation» ifølge CNN.

SJOKK-COMEBACK: «Jersey Shore› er tilbake, og en legende gjør også comeback. Video: MTV Vis mer

Forholdet mellom Stause og G Flip ble først kjent under en gjenforeningsepisode av realityprogrammet. Paret er tilsynelatende både lykkelige og forelsket, og australieren har i en episode av «People Every Day Podcast», åpnet opp om muligheten for å starte en familie, ifølge People.

- Jeg ser definitivt barn i framtida mi. Akkurat nå vet Chrishell og jeg hvor vi er i livet. Og vi er veldig åpne om det, forklarer hen til programleder Janine Rubenstein.

Støtter eksen

Seinere tok 40-åringen til Instagram for å forklare følelsene sine nærmere i en video.

- Måten hen har åpnet øynene mine for hvordan framtida kan se ut … Jeg vet ikke hvordan det vil ende opp med å se ut, men jeg føler at det handler om personen, det handler om hjertet deres, forklarte hun om kjæresten, som er ikke-binær og bruker hen-pronomen.

Stause fortalte at hun er tiltrukket av maskulin energi, og bryr seg lite om hva den fysiske formen er.

- Alle er forskjellige, men for hen så føler hen virkelig at hen er en blanding, og identifiserer seg på begge sider av mann og kvinne. Så det er en av de tingene jeg personlig synes er en så vakker blanding. Jeg tror nok det er grunnen til at vi fikk så god kontakt på et dypt nivå så raskt.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

I kommentarfeltet kom lykkønskninger på løpende bånd, blant annet fra ekskjæresten.

«For en vakker video», skrev Oppenheim etterfulgt av et hjerte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer