«Skal vi danse»:

- Hva faen skjedde der?

Endelig er høstens danseeventyr i gang igjen.

LAGER HISTORIE: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy ble den første «Skal vi danse» paret bestående av to menn. Video: Steffen Pettersen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag startet årets sesong av «Skal vi danse».

Det var likevel ikke en helt knirkefri premiere. Underveis i programmet kunne programleder Anders Hoff opplyse om at de opplevde stemmeproblemer.

- Det digitale stemmesystemet er gått ad undas, og det går kun an å stemme på SMS, sa han.

Ingen ble stemt ut i premieren, men dommernes poeng og seernes stemmer blir med i neste runde.

Avslørte navneendring

Før deltakerne fikk tatt sitt første dansesteg kunne Merete Lingjærde, som nylig giftet seg med sin kjære Anders Mørk, komme med en avsløring. Hun har nemlig tatt ektemannens etternavn, og ble derfor introdusert som Merete Mørk Lingjærde.

- Jeg har det helt fantastisk. Snart 60 år og premiere på «Skal vi danse», hvordan skal jeg toppe det? Det går jo ikke, sier hun og legger til:

- Jeg har tatt hans mellomnavn og han har tatt mitt. Men jeg kommer til å være like frekk i kjeften som jeg alltid har vært, så det blir ingen endring selv om jeg er nygift, forsikrer den beinharde dommeren.

Første dans

Første par ute på parketten, som fikk æren av å åpne showet, var tidligere kombinertløper Magnus Moan med dansepartneren Ewa Trela.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer