- Hva hadde skjedd om du måtte leve ditt tenåringsliv foran et kamera?

Usher tar til motmæle for å forsvare Justin Bieber etter politietterforskningen.

(Dagbladet): Etter flere klager blir tenåringsidolet Justin Bieber (19) nå etterforsket av politiet i Los Angeles for villmannskjøring.

Dette er ikke første gangen Bieber blir innbladet i bråk med politiet. Tidligere på året i London truet han en paparazzifotograf med å «banke dritten ut av han», og han har blitt tatt med hasj i turnébussen.

Usher var en av de som først oppdaget stjerneskuddet, og nå forsvarer han Bieber fra mediestormen.

Helt normalt Under et besøk på talkshowet «Ellen DeGeneres» snakket Usher ut om sine følelser og tanker rundt tenåringsidolet din oppførsel den siste tiden.

- Jeg tror de fleste av oss har vært gjennom vanskelige perioder i begynnelsen av livet, men som regel ender det opp med et godt resultat likevel. Jeg både håper og tror at Justin vil komme fint ut av dette, sa han.

Usher har selv vært en viktig brikke i Biebers karriere, da han hjalp Bieber med å ordne sin første platekontrakt.

- Tenk deg hvordan du hadde blitt fremstilt selv, om du måtte leve hele ditt tenåringsliv foran et åpent kamera. Bieber vokser opp i rampelyset. Alle avgjørelser blir delt med resten av verden. Det er hardt, fortalte Usher videre.

Badboy-image Videre understreker Usher at Bieber er omringet av både venner og familie, som alle er opptatt av å ta godt vare på ham.

- Det er flere andre som har gjort dette før han. For noen går det dårlig, og for andre går det bra. Jeg har troa på Bieber, avsluttet han.

Den tidligere barnestjernen har den siste tiden utviklet et badboy-image, og nylig ble det også kjent at hans egen «kjendisfikser» egentlig er dopselger.

Etter mye fram og tilbake med kjæresten Selena Gomez skal paret nå ha bekreftet at det er slutt, til tross for at hun fløy opp for å møte han da han var i Norge.

GODE VENNER: 
Usher har selv vært en viktig brikke i Biebers karriere, da han hjalp Bieber med å ordne sin første platekontrakt. Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Usher har selv vært en viktig brikke i Biebers karriere, da han hjalp Bieber med å ordne sin første platekontrakt. Foto: Stella Pictures Vis mer