IMPONERTE: Anna Anka var beste kvinnelige deltaker i sesongpremieren av Skal vi danse. Her sammen med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Håkon Eikesdal
IMPONERTE: Anna Anka var beste kvinnelige deltaker i sesongpremieren av Skal vi danse. Her sammen med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Håkon EikesdalVis mer

- Hvem driver med avsugninger lenger?

Anna Anka forteller om et nytt kapittel i livet sitt.

(Dagbladet): Anna Anka ble kjent gjennom realityserien Hollywood-fruer, der hun tok på seg en rådgiverrolle for kvinner i ekteskap. Dessverre for Anna førte hennes nyvunnede kjendisstatus til at forholdet med artisten og låtskriveren Paul Anka tok slutt.

Tobarnsmoras råd om at kvinner bør gi sine menn en avsugning hver morgen, for å gjøre dem fornøyd, vil for alltid være knyttet til henne. Men nå om dagen blir det lite av slikt. I går fortalte hun P3s lyttere at hun har sluttet med avsugningene.

- Hvem driver vel med avsugninger lenger? fleiper Anna Anka når Dagbladet konfronterer henne med nye og gamle avsugningsuttalelser.

I kveld var det imidlertid dansingen som var i sentrum - og der gjorde Anna en imponerende figur. Grasiøst gled hun over gulvet i en engelsk vals til melodien «Dancing Like Lovers». I tillegg gjorde hun et egenkomponert løft, som aldri tidligere er sett i «Skal vi danse». 

Dommerne belønnet henne med hele 33 av 40 poeng, dermed ble hun kun slått av unggutta Anders Jacobsen og Atle Pettersen.

Dette til tross for at hun skadet seg på generalprøven onsdag, da hun pådro seg en brist i et ribbein.

- Jeg har ikke sagt noe, fordi jeg ikke vil klage eller skylde på noe, sier Anna Anka etter at programleder Katrine Moholt avslørte skaden.

Anna Anka var personlig trener da hun ble kjent med sin eksmann Paul Anka og i motsetning til de andre deltakerne synes hun ikke treningen under «Skal vi danse» er spesielt hard.

- For meg er dette lett. Jeg er vant til å trene med vekter, så dette er ikke den store utfordringen, sier den spreke 40-åringen.

- Hva synes du om norske menn?

- Deilige, sier Anna og stryker dansepartner Glenn Jørgen Sandaker på kinnet.