Tiffany Trump:

Hvem er Donald Trumps «ukjente» datter?

23-åringen har bevisst valgt å holde seg unna rampelyset. 

MILLIARDÆRARVING: Tiffany Trump har denne helga vært å se i hælene på faren, president Donald Trump. Hun har hatt en skjermet oppvekst, og er i motsetning til Trumps andre barn ikke i farens selskaper. Foto: NTB scanpix
MILLIARDÆRARVING: Tiffany Trump har denne helga vært å se i hælene på faren, president Donald Trump. Hun har hatt en skjermet oppvekst, og er i motsetning til Trumps andre barn ikke i farens selskaper. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fredag kveld fulgte millioner av mennesker verden over med, da Donald Trump offisielt ble innsatt som USAs 45. president.

Store deler av presidentens familie var til stede gjennom dagen, og viste seg blant annet under talen og på det offisielle ballet etterpå. Trumps barn stilte opp og stjal oppmerksomheten, blant andre ti år gamle Barron som lekte med sin fetter.

Verdenspressen hadde også fokuset rettet mot presidentens døtre, Ivanka (35) og Tiffany Trump (23). Førstnevnte har vært i media i flere år, mye på grunn av hennes rolle i farens selskap og gjennom sitt eget mote- og smykkemerke.

23-åringen har det derimot vært skrevet lite om de siste åra. Hun vokste ikke opp midt på Manhatten sammen med sine søsken, og fikk en skjermet start på livet.

Dette er Tiffany Ariana Trump:

Flyttet fra faren

Den 13. oktober i 1993 ble Donald Trumps yngste datter født. Moren er presidentens andre kone, skuespilleren Marla Maples. De var gift fra desember i 1993, separerte seg i 1997 og ble offisielt skilt 1999.

Trump har tidligere fortalt til New York Times at han fløy ned til Florida så fort han fikk vite at fødselen var i gang. Den ble gjennomført uten bedøvelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer