Se og Hørs kjendisgalla

Hvem kler den rådyre kreasjonen best?

Damene deler smak, uavhengig av alder og yrke.

MOTEBEVISSTE: Janne Formoe, Merete Lingjærde, Gunhild Stordalen, Trude Drevland og Tone Damli elsker alle kjolen fra TSH. Det er derimot ingen av dem som eier den lekre - og rådyre - kreasjonen. Foto: Se og Hør, Aller Media
MOTEBEVISSTE: Janne Formoe, Merete Lingjærde, Gunhild Stordalen, Trude Drevland og Tone Damli elsker alle kjolen fra TSH. Det er derimot ingen av dem som eier den lekre - og rådyre - kreasjonen. Foto: Se og Hør, Aller Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det hersker ingen tvil om at norske kjendisdamer elsker å pynte seg. Om det så er for å dra på konsert, i en programlederjobb eller på galla - de mest meritterte av dem kan utvilsomt kle seg.

Vendela Kirsebom (51) ble blant annet kåret til «Årets best kledde kvinne» nylig, og Jan Thomas (51) har rullet sekseren på stjerner som Tone Damli (29) og Pia Tjelta (40).

Innimellom hender det imidlertid at noen bruker samme antrekk. Det finnes mang en designer der ute, men noen er jo nødt til å falle for samme design. Hele fem norske kjendiskvinner har faktisk dukket opp i samme kjole i løpet av 2010-tallet.

Kjendisfavoritt

Kjolen, signert norske Tina Steffenakk Hermansen, eller TSH, er blitt båret av i hvert fall fem norske kjendiser til vidt forskjellige anledninger. Sist ble den faktisk sett på tidligere bergensordfører Trude Drevland (70) på Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld.

Totalt sett har Drevland, skuespiller Janne Formoe (42), «Skal vi danse»-dommer Merete Lingjærde (55), EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (39) og popartist Tone Damli (29) brukt den lekre kjolen - som har en prislapp på godt over 100 000 norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer