Hilaria Baldwin:

- Hvis du ikke ler, gråter du

Gravide Hilaria Baldwin åpner seg om livet som firebarnsmor.

VENTER BARN: Stjerneparet Alec og Hilaria Baldwin har nok å henge fingrene i med et barn på vei og fire barn i hus. Nå åpner sistnevnte seg om smårbarnslivet. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Stjerneparet Alec og Hilaria Baldwin har nok å henge fingrene i med et barn på vei og fire barn i hus. Nå åpner sistnevnte seg om smårbarnslivet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I midten av april kom nyheten om at stjerneparet Alec (62) og Hilaria Baldwin (36) venter sitt femte barn sammen. Gladnyheten kom etter at duoen over lengre tid hadde forsøkt å utvide familien sin, og vært gjennom to hjerteskjærende spontanaborter.

Stjerneparet har definitivt hendene fulle fra før av, da de er foreldre til de fire barna Carmen Gabriela (6), Rafael Thomas (5), Leonardo (3) og Romeo Alejandro David (2). I tillegg har Alec dattera Ireland Baldwin (24) sammen med ekskona Kim Basinger (66).

Stor familie

Men nå venter de altså spent på at et nytt familiemedlem skal komme til verden. I anledning den kommende familieforøkelsen letter Hilaria nå på sløret om tilværelsen som firebarnsmor.

- Det beste med å ha en stor familie er at det er så mye kjærlighet. De sier at når du har ett barn så tenker man at man aldri kan elske en annen person så mye som man elsker det barnet. Så får du ett til og du innser at det kan man, og det endrer seg ikke når du får flere barn, forteller hun åpenhjertig til People.

Videre innrømmer den vordende fembarnsmora at hun og ektemannen etter hvert må si seg ferdig med å utvide familien ytterligere, men påpeker at det fine med å ha et fullt hus er at det aldri blir kjedelig i hjemmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer