Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Hvis folk er mer opptatt av hva du har på deg enn hva du sier som politiker, så har du valgt feil

Siv Jensens valgkjole var på alles lepper.

VEKKER OPPSIKT: På flere plan, også for sitt originale kjolevalg. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
VEKKER OPPSIKT: På flere plan, også for sitt originale kjolevalg. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Selv om det ikke er antrekkene til de ulike politikerne som er viktig i kveld, har sosiale medier stormet over av kommentarer til Frp-leder Siv Jensens kjolevalg.

I en blå, tettsittende kjole med leppestifter som mønster entret hun talerstolen framfor Frp-publikummet.

- Flaut Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby er ikke nådig når det gjelder Jensens kjole.

- Dette er veldig flaut. Det er en krisekjole. Hvis folk er mer opptatt av hva du har på deg enn hva du sier som politiker, så har du valgt feil, sier han til Dagbladet.

Moteansvarlig i Dagbladet Hege Varsi er heller ikke begeistret for Siv Jensens kjole.

- Hva ER dette for en kjole? Jeg skjønner at hun har prøvd å pynte seg, men lebestiften skal på leppene, Siv, ikke smurt over hele kroppen. Dette er nok den grusomste kjolen jeg har sett gjennom hele valgkampen, sier hun.

- Kjolen er spesiell Tidligere sjefredaktør i Cosmopolitan, Ingeborg Heldal, synes også at Jensen burde ha valgt en annen kjole.

- Kjolen er spesiell, kan du si. Jeg vet ikke hva hun har tenkt når hun valgte den. Men jeg må innrømme at kjolevalget kom i skyggen av valget i dag, sier Ingeborg Heldal til Dagbladet.

Forfatter Erlend Loe var heller ikke fornøyd med kjolevalget.

 

«Siv Jensen i dildokjole med innøvd latter blir for sterkt. Tar kvelden. Blir fire års satirefest», skriver han på Twitter.

«Pussig at Siv ikke har rådgivere som nekter for kjolevalg, taleskrivere som nekter for «morna jens» - og logoped», skriver Henriette Brusgaard på Twitter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media