Busy Philipps:

- Hvordan er jeg ikke død?

Skuespilleren forteller om skrekkfallet.

DRAMATISK: Skuespiller Busy Philipps stiller spørsmål ved hvorfor det ikke gikk helt galt da hun ramlet ned trappen utenfor hjemmet sitt i New York. Video: Instagram / @busyphilipps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Dawson Creek»-stjerna Elizabeth Jean Philipps (43), kanskje best kjent under navnet Busy Philipps, delte nylig en video fra et svært uheldig øyeblikk hun hadde for noen måneder tilbake.

Nyttårsaften delte Philipps en video på Instagram, fra sitt eget overvåkningskamera. Her får man se hvordan TV-stjerna faller stygt ned ei trapp på vei ut av sitt hjem i New York.

Det skriver en rekke medier som har omtalt klippet, deriblant The Independent og New York Post.

SKADET: Det er ikke alt som blir filmet på «Sommerhytta», for eksempel da Lise skadet seg. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Skadet meg ikke

«2022 du knuste hjertet mitt på flere måter, men du drepte meg ikke. Dette er til 2023», skriver hun i teksten under videoen, og presiserer også at hun faktisk var edru da det skjedde.

Hun fortsetter innlegget:

«Vennligst nyt denne videoen av meg som faller ned trappa i oktober og på mirakuløst vis ikke skader meg selv i det hele tatt.»

I videoklippet kan man se 43-åringen ikledd en sølvfarget paljettkjole, med svart frakk og et par støvler når hun skal gå ned trappa med hunden Gina.

FALT NED TRAPPENE: Busy Philipps legger ikke skjul på at hun er takknemlig for at hun ikke fikk en alvorlig skade etter at hun falt ned trappene. Her er hun avbildet med hunden Gina i bakgrunnen. Foto: Skjermdump fra Instagram
FALT NED TRAPPENE: Busy Philipps legger ikke skjul på at hun er takknemlig for at hun ikke fikk en alvorlig skade etter at hun falt ned trappene. Her er hun avbildet med hunden Gina i bakgrunnen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Plutselig sklir skuespilleren og faller ned trappetrinnene. Alt av ting hun holder i hendene faller på bakken, mens beina går over hodet, før hun til slutt treffer fortauet.

Hun var raskt oppe på beina igjen og sendte med en gang en melding til eksmannen Marc Silverstein, som var hjemme med deres to barn, Birdie (14) og Cricket (9).

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer

- Dette er ikke for meg

Skuespilleren har tidligere snakket om skrekkhendelsen i sin egen podkast «Busy Philipps is Doing Her Best». Der innrømmet hun at hun var sjokkert over at hun hadde sluppet unna en alvorlig skade.

- Jeg skal faen ikke dø av å falle ned noen trapper, det kan jeg ikke. For en skuffelse. Dette er ikke for meg, sa hun.

Videre i podkasten spøkte hun med at fallet hennes minnet henne om en «meme» av artist Jason Derulo (33) som også falt ned trappene på Met-gallaen.

- Det er bokstavelig talt det som skjedde i hodet mitt, sier hun og fortsetter:

- Jeg fløy … da jeg landet på fortauet, så jeg opp på trærne og tenkte: «Hvordan er jeg ikke død?».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer