Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Golden Globe:

- Hvorfor ser hun ut som en julegave ?

Stjernene strålte på den røde løperen under Golden Globe. Se antrekkene nedover i saken.

VANT PRIS: Brad Pitt vant pris for beste birolle under nattas Golden Globe, og benyttet anledningen til å slå av en spøk om datinglivet sitt. Se også noen av de andre vinnerne. Video: Hollywood Foreign Press Association Vis mer

Natt til mandag, norsk tid, var flere av verdens største skuespillere samlet på Beverly Hilton hotell i Beverly Hills i forbindelse med den 77. Golden Globe-utdelingen. I likhet med tidligere år, preget både glitter og glam den røde løperen i forkant.

MYE OPPMERKSOMHET: Jennifer Lopez stilte opp i denne kjolen på rød løper. Det har fått mange til å reagere. Foto: NTB Scanpix
MYE OPPMERKSOMHET: Jennifer Lopez stilte opp i denne kjolen på rød løper. Det har fått mange til å reagere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den glamorøse begivenheten ledes i år av komiker og skuespiller Ricky Gervais, som har ledet utdelingen fire ganger tidligere, og han er kjent for å ikke la de celebre gjestene slippe unna sleivspark fra scenen.

Det er riktignok noen år siden Gervais sist ledet showet, og i år følger han i fotsporene til fjorårets verter, «Grey's Anatomy»-skuespiller Sandra Oh og komiker Andy Samberg.

Allerede flere timer før prisutdelingen gikk av stabelen startet kjendisene forberedelsene til den røde løperen, der presse og fotografer fra hele verden var samlet for å forevige den store kvelden, som det lenge i forkant alltid er stor spenning rundt.

Bekreftet hun giftemål?

Utdelingen er naturligvis kjent for å skape en rekke overskrifter, og blant andre Kirsten Dunst (37) og forloveden Jesse Plemons (31) har fått en del oppmerksomhet i år.

GIFT?: Kirsten uttalelser på den røde løperen gjør at flere spekulerer på om hun og Jesse er blitt smidd i hymens lenker. Foto: NTB Scanpix
GIFT?: Kirsten uttalelser på den røde løperen gjør at flere spekulerer på om hun og Jesse er blitt smidd i hymens lenker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter bare åtte måneder som kjærester ble det for tre år siden kjent, ifølge flere amerikanske medier, at skuespillerstjernen hadde forlovet seg med den seks år yngre Jesse, og en måned senere bekreftet Kirsten forlovelsen.

Og nå kan det se ut til at paret, som har sønnen Ennis Howard Plemons (1) sammen, kan ha giftet seg i all hemmelighet.

Ifølge Page Six omtalte nemlig Kirsten forloveden som «ektemann» på den røde løperen, noe som nå kan tyde på at de har blitt mann og kone. Ifølge nettstedet stoppet imidlertid skuespilleren raskt før hun sa noe mer om sin utkårede.

Tidligere har 37-åringen uttalt at hun og Jesse så godt som er gift ettersom de har et barn sammen.

VANT PRIS: Brad Pitt vant pris for beste birolle under nattas Golden Globe, og benyttet anledningen til å slå av en spøk om datinglivet sitt. Video: Hollywood Foreign Press Association Vis mer

Stjal showet

Også Jennifer Lopez (50) skaper overskrifter. I motsetning til det ovennevnte paret er det imidlertid på grunn av nattens antrekk.

50-åringen har nemlig valgt en hvit kreasjon med en stor sløyfe i gull og grønn, og den tar mildt sagt opp mye av fokuset fra resten av kjolen.

Antrekket til stjerna har fått en rekke til å reagere på sosiale medier, og meningene er mildt sagt delte om fansen liker eller misliker kjolen.

OVERDÅDIG KJOLE: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez på den røde løperen. Førstnevnte får mye oppmerksomhet for kjolevalget. Foto: NTB Scanpix
OVERDÅDIG KJOLE: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez på den røde løperen. Førstnevnte får mye oppmerksomhet for kjolevalget. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hvorfor ser hun ut som en julegave når jula er over og dette kanskje er den største natta i livet hennes?, undres en på Twitter.

- Ok. Jeg føler at Jennifer Lopez fikk en skikkelig kul, stor gave til jul, ble forelska i den og fikk stylisten sin til å jobbe inn sløyfa i nattens kjole, skriver en annen.

- Jennifer Lopez på den røde løperen. Ser ut som hun bare dukket opp fra under juletreet. Alltid tøff, holder aldri tilbake, skriver en tredje.

EVIGUNG: Jennifer Lopez sjokkerte alle på Versaces moteshow i Milano. Vis mer

Med andre ord er det mange som sammenligner den 50 år gamle stjerna med jula, men hun er ikke den eneste som skaper overskrifter for antrekket sitt.

Skuespiller Billy Porter (50) er ikke ukjent for å stjele oppmerksomheten på rød løper. Han har gjort det en rekke ganger, og også i natt fikk 50-åringen mye oppmerksomhet.

STJAL SHOWET: Billy Porter strålte i dette hvite antrekket på løperen. Foto: NTB Scanpix
STJAL SHOWET: Billy Porter strålte i dette hvite antrekket på løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren stilte i en hvit dress med et langt, hvitt slep i fjær.

I et intervju med Ryan Seacrest kunne Porter avsløre at slepet kan tas av for mer komfort under utdelingen.

- Dette er ikke et antrekk man sitter i, sier han ifølge Page Six.

For sen

Ingen prisutdeling med respekt for seg selv kan arrangeres uten at antrekkene får mye omtale, men for Rita Wilson (63) hang det lenge i en tynn tråd om hun i det hele tatt ville bli klar i tide.

Bare kort tid før den røde løperen skulle starte, skrev hun nemlig på Twitter at sminkøren og firsøren hennes var en time og tjue minutter for sen.

Hun har også delt et bilde av seg selv hvor verken håret eller sminken er fikset på Instagram, hvor hun skriver følgende:

- Det er sånn du ser ut når hår- og sminkepersonen din til Golden Globe er en time og tjue minutter for sen selv om du booket han i september. Vil bruke en time på hår og sminke, skriver hun.

PÅ PLASS: Tom Hanks og Rita Wilson på den røde løperen, til tross for startvansker for sistnevnte. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: Tom Hanks og Rita Wilson på den røde løperen, til tross for startvansker for sistnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Innlegget har ikke overraskende fått enorm oppmerksomhet, og har i skrivende stund over 16 000 likerklikk.

Det skulle likevel vise seg at stjernen, sammen med ektemannen Tom Hanks (63), rakk den røde løperen med god margin.

SOMMERLIG: Taylor Swift. Foto: NTB Scanpix
SOMMERLIG: Taylor Swift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TODELT: Margot Robbie på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
TODELT: Margot Robbie på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
EVENTYRLIG: Dakota Fanning. Foto: NTB Scanpix
EVENTYRLIG: Dakota Fanning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NOMINERT: Reese Witherspoon. Foto: NTB Scanpix
NOMINERT: Reese Witherspoon. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TV-STJERNE: Kristin Cavallari. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNE: Kristin Cavallari. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KOM ALENE: Joe Alwyn har i lengre tid blitt koblet til Taylor Swift. Natt til mandag kom han riktignok uten henne på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
KOM ALENE: Joe Alwyn har i lengre tid blitt koblet til Taylor Swift. Natt til mandag kom han riktignok uten henne på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
EKTEPAR: «Game of Thrones»-stjernene Rose Leslie og Kit Harington. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: «Game of Thrones»-stjernene Rose Leslie og Kit Harington. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STJERNEPAR: Lucy Boynton og Rami Malek. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Lucy Boynton og Rami Malek. Foto: NTB Scanpix Vis mer
STILIG: Joe Manganiello og Sofia Vergara. Foto: NTB Scanpix
STILIG: Joe Manganiello og Sofia Vergara. Foto: NTB Scanpix Vis mer
EKTEPAR: Elton John og David Furnish. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Elton John og David Furnish. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GLITTER: Christina Applegate. Foto: NTB Scanpix
GLITTER: Christina Applegate. Foto: NTB Scanpix Vis mer
RØDE DETALJER: Jane Levy og Lauren Graham hadde begge valgt rødt som sitt uttrykk i natt. Foto: NTB Scanpix
RØDE DETALJER: Jane Levy og Lauren Graham hadde begge valgt rødt som sitt uttrykk i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GULT ER KULT: Zoey Deutch. Foto: NTB Scanpix
GULT ER KULT: Zoey Deutch. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DYP UTRINGNING: Bel Powley. Foto: NTB Scanpix
DYP UTRINGNING: Bel Powley. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FJÆR: Karen Pittman. Foto: NTB Scanpix
FJÆR: Karen Pittman. Foto: NTB Scanpix Vis mer