Candice Swanepoel:

- Hvorfor skal det være annerledes når man ammer?

Supermodellen går ut mot dobbeltmoral rundt bryster og amming.

OPPGITT: Candice Swanepoel er blitt verdenskjent som en av verdens best betalte modeller. Nå forteller Swanepoel, som nylig ble mor for første gang, at hun blir irritert over at det å vise hud er tabu i forbindelse med amming. Foto: Anthony Behar / NTB Scanpix
OPPGITT: Candice Swanepoel er blitt verdenskjent som en av verdens best betalte modeller. Nå forteller Swanepoel, som nylig ble mor for første gang, at hun blir irritert over at det å vise hud er tabu i forbindelse med amming. Foto: Anthony Behar / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Amming er et tema som stadig vekker debatt, både i inn- og utland.

I USA er det å amme offentlig et hett tema, og en rekke engasjerte kjendismødre har slått et slag for å bli kvitt tabuene rundt amming.

Den siste i rekken er supermodellen Candice Swanepoel (28), som fikk sitt første barn med forloveden Hermann Nicoli (34) i høst.

Swanepoel, som opprinnelig er fra Sør-Afrika, har gått svært lettkledd på catwalken for undertøysmerket Victoria's Secret en rekke ganger. Ettbarnsmora har gjort stor suksess som modell, og ifølge Independent er hun for tida den åttende best betalte modellen i verden.

28-åringen har tjent mange millioner på å kaste klærne profesjonelt. Nå reagerer hun på at det å vise hud når hun ammer, derimot er noe folk rynker på nesa av.

- Skammer meg ikke over toppløsbildene

I et nytt innlegg på den åpne Instagram-profilen sin, har supermodellen delt et bilde der hun ammer sønnen Anacan (2 mnd.).

Under bildet har Swanepoel skrevet en tekst der hun kritiserer det hun opplever som en dobbeltmoral i samfunnet rundt nakenhet og amming.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer