Candice Swanepoel:

- Hvorfor skal det være annerledes når man ammer?

Supermodellen går ut mot dobbeltmoral rundt bryster og amming.

OPPGITT: Candice Swanepoel er blitt verdenskjent som en av verdens best betalte modeller. Nå forteller Swanepoel, som nylig ble mor for første gang, at hun blir irritert over at det å vise hud er tabu i forbindelse med amming. Foto: Anthony Behar / NTB Scanpix
OPPGITT: Candice Swanepoel er blitt verdenskjent som en av verdens best betalte modeller. Nå forteller Swanepoel, som nylig ble mor for første gang, at hun blir irritert over at det å vise hud er tabu i forbindelse med amming. Foto: Anthony Behar / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Amming er et tema som stadig vekker debatt, både i inn- og utland.

I USA er det å amme offentlig et hett tema, og en rekke engasjerte kjendismødre har slått et slag for å bli kvitt tabuene rundt amming.

Den siste i rekken er supermodellen Candice Swanepoel (28), som fikk sitt første barn med forloveden Hermann Nicoli (34) i høst.

Swanepoel, som opprinnelig er fra Sør-Afrika, har gått svært lettkledd på catwalken for undertøysmerket Victoria's Secret en rekke ganger. Ettbarnsmora har gjort stor suksess som modell, og ifølge Independent er hun for tida den åttende best betalte modellen i verden.

28-åringen har tjent mange millioner på å kaste klærne profesjonelt. Nå reagerer hun på at det å vise hud når hun ammer, derimot er noe folk rynker på nesa av.

- Skammer meg ikke over toppløsbildene

I et nytt innlegg på den åpne Instagram-profilen sin, har supermodellen delt et bilde der hun ammer sønnen Anacan (2 mnd.).

Under bildet har Swanepoel skrevet en tekst der hun kritiserer det hun opplever som en dobbeltmoral i samfunnet rundt nakenhet og amming.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer