Britney Spears:

- Hyklerske

Den amerikanske popstjerna langer ut mot dokumentarene om seg selv.

MISFORNØYD: Britney Spears er lite fornøyd med de to nyeste dokumentarene om hennes liv. Foto: Chris Pizzello / Invision / AP/ NTB
MISFORNØYD: Britney Spears er lite fornøyd med de to nyeste dokumentarene om hennes liv. Foto: Chris Pizzello / Invision / AP/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den mye omtalte dokumentaren «Framing Britney Spears», som er produsert av The New York Times og som ble sluppet i februar, følger Britney Spears' (39) vei til berømmelse.

Dokumentaren gjør også et dypdykk inn i stjernas rettspålagte vergemål og måten hun ble behandlet på av mediene fra tenåring til voksen.

Også den ferske BBC-dokumentaren «The Battle For Britney: Fans, Cash And A Conservatorship» har fått oppmerksomhet.

Sterkt kritisk

Dokumentarene kommer mens 39-åringen er involvert i en juridisk kamp mot faren, Jamie Spears (68), som har hatt en sentral rolle i vergemålet hennes siden 2008.

Popstjerna har gjort det klart at hun ikke lenger ønsker at faren skal ha ansvaret for økonomien hennes, og fjoråret bød derfor på en rekke møter i retten på bakgrunn av nettopp det.

De to dokumentarene tar også et dypdykk i sangerinnas mentale helsetilstand, som var det som førte til at faren fikk kontroll over økonomien hennes.

Det har lenge vært tyst fra Spears selv, men nå kan det se ut som at hun har fått nok. På sin egen Instagram-konto slakter hun nemlig dokumentarene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer