Pernilla Wahlgren og Bianca Ingrosso:

Hyller dattera i emosjonelt innlegg

- Jeg elsker deg mest av alt i verden.

EMOSJONELT INNLEGG: Pernilla Wahlgren delte en hyllest til dattera Bianca Ingrosso på Instagram. Foto: Eirik Simander/ TT
EMOSJONELT INNLEGG: Pernilla Wahlgren delte en hyllest til dattera Bianca Ingrosso på Instagram. Foto: Eirik Simander/ TT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hver uke får seerne av den populære realityserien «Wahlgrens värld» et innblikk i blant andre den svenske influenseren Bianca Ingrosso (24) og mora, artist Pernilla Wahlgren (51), sine opp- og nedturer.

Realityserien har blitt en stor hit både i Sverige og her til lands, og seerne er trolig godt kjent med at det lett kan gå hett for seg i den berømte familien. Det har seg nemlig slik at verken Wahlgren eller Ingrosso er redde for å si hva de mener, noe som ved flere anledninger har ført til en eksplosjon av høylytte krangler.

Da Dagbladet møtte stjerneduoen i Stockholm tidligere i år, kunne de imidlertid fortelle at de i dag er svært gode venner. Dette er noe som gjenspeiler seg i Wahlgrens lange Instagram-innlegg om dattera.

- Så glad og takknemlig

I innlegget hyller 51-åringen dattera si i anledning International Daughters Day den 25. september, som hun glemte helt bort.

- Så glad og takknemlig for at jeg fikk deg Bianca, min eneste datter blant alle gutta. Livet med deg er en berg-og-dal-bane, og vi kan gjøre hverandre gale, men jeg tror også at du vet at uansett hva som skjer vil jeg alltid stå bak deg. Det er ingenting jeg ikke ville gjort for deg, skriver 51-åringen og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer