NorwayRob:

Hyller døtrenes OnlyFans

TikTok- og «Farmen»-stjerna Robert Michael Scott er ikke bekymret, og røper at han selv får tilsendt hundrevis av drøye bilder - også fra menn.

LETTKLEDD HVERDAG: «Farmen»-Robs døtre Michelle og Julia Scott gjør gode penger på OnlyFans. Det er ikke noe de skjemmes av. Foto: Privat

LETTKLEDD HVERDAG: «Farmen»-Robs døtre Michelle og Julia Scott gjør gode penger på OnlyFans. Det er ikke noe de skjemmes av. Foto: Privat

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): I oktober kunne Dagbladet avsløre søstrene Michelle Beatrice Scott (26) og Julia Scott (21) driver en noe pikant virksomhet, en virksomhet som har vist seg å være en gullgruve - nettstedet OnlyFans, der de tjener fett på å vise hud for folk som er villige til å betale.

- Hvor mye vi tjener varierer fra måned til måned. Men det var som å vinne i lotto da vi startet med det, forklarte én av dem, Michelle, den gang.

De to jentene er døtrene til Robert Michael Scott (54), enda bedre kjent som NorwayRob og «Farmen»-Rob.

- Støtter og hyller dem

Dagbladet var tirsdag på besøk hos far Scott, som sammen med kona Beate og sønnen Christopher fortsatt holder hus i Salhus utenfor Bergen. Han bedyrer at han har få problemer med å støtte Michelle og Julia, tross en noe «lettkledd» virksomhet.

- Dere gjorde en video også, og det verste der, selv om jeg elsket den, var at de på et tidspunkt sa: «Pappa er vår største fan». Det virket jo som at jeg var deres største «OnlyFan»! Jeg ser jo så vidt på Instagram-bildene deres, sier han med et smil.

Han fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.