NorwayRob:

Hyller døtrenes OnlyFans

TikTok- og «Farmen»-stjerna Robert Michael Scott er ikke bekymret, og røper at han selv får tilsendt hundrevis av drøye bilder - også fra menn.

LETTKLEDD HVERDAG: «Farmen»-Robs døtre Michelle og Julia Scott gjør gode penger på OnlyFans. Det er ikke noe de skjemmes av. Foto: Privat

LETTKLEDD HVERDAG: «Farmen»-Robs døtre Michelle og Julia Scott gjør gode penger på OnlyFans. Det er ikke noe de skjemmes av. Foto: Privat

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): I oktober kunne Dagbladet avsløre søstrene Michelle Beatrice Scott (26) og Julia Scott (21) driver en noe pikant virksomhet, en virksomhet som har vist seg å være en gullgruve - nettstedet OnlyFans, der de tjener fett på å vise hud for folk som er villige til å betale.

- Hvor mye vi tjener varierer fra måned til måned. Men det var som å vinne i lotto da vi startet med det, forklarte én av dem, Michelle, den gang.

De to jentene er døtrene til Robert Michael Scott (54), enda bedre kjent som NorwayRob og «Farmen»-Rob.

EKSKLUSIVT: Søstrene Michelle Scott og Julia Scott tjener gode penger på å selge lettkledde bilder på Onlyfans. Video: Rød Løper Vis mer

- Støtter og hyller dem

Dagbladet var tirsdag på besøk hos far Scott, som sammen med kona Beate og sønnen Christopher fortsatt holder hus i Salhus utenfor Bergen. Han bedyrer at han har få problemer med å støtte Michelle og Julia, tross en noe «lettkledd» virksomhet.

- Dere gjorde en video også, og det verste der, selv om jeg elsket den, var at de på et tidspunkt sa: «Pappa er vår største fan». Det virket jo som at jeg var deres største «OnlyFan»! Jeg ser jo så vidt på Instagram-bildene deres, sier han med et smil.

Han fortsetter:

- Døtrene mine er smarte, de er unike, har empati og medfølelse for andre mennesker. Og det var det de mente, at jeg er deres største fan sånn sett. «Supporter» er vel et mer riktig uttrykk. Og jeg støtter og hyller døtrene mine, uansett hva.

Får meldinger selv

Han er ikke bekymret for at døtrene skal oppleve noe ubehagelig, støtende eller skremmende i forbindelse med OnlyFans.

- Jeg tror at jeg har lært døtrene mine såpass mye i livet at de ikke er dumme og plutselig reiser til Dubai med ukjente menn. Eller hopper inn i en bil fordi noen skal gi dem «godteri». Jeg tror jeg alltid har vært flink til å gjøre dem skeptiske til sånt.

SNAKKER UT: Robert Michael Scott backer døtrene sie uansett hva. Her sammen med hunden sin, Tasha. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SNAKKER UT: Robert Michael Scott backer døtrene sie uansett hva. Her sammen med hunden sin, Tasha. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Den 54 år gamle TikTok-stjerna er likevel fullt klar over at det finnes skyggesider ved en virksomhet som det.

- Det finnes mange «creeps» der ute, det er hundre prosent sikkert, og det merker jeg på dem begge og. Jeg tror de begynner å bli lei, og jeg tror ikke de kommer holde på med dette lenge. Til og med jeg, som lager bare morsomme videoer, får ganske mange spesielle meldinger.

- Blir fridd til av menn

- Hvilke type meldinger sikter du til?

- Jeg får «dickpicks». Jeg så på Se og Hør at ei jente klaget over ett «dickpick», men jeg får hundrevis av dem! Og jeg er mann i tillegg. Mange frir til meg også, jeg tipper jeg har blitt fridd til 1 500 ganger så langt, forteller han og ler.

UVENNER: Kjell Strand og Robert «NorwayRob» Scott er fortsatt ikke på talefot etter det som skjedde inne på «Farmen»-gården. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Du blir fridd til - også av menn?

- Ja, fra både menn og kvinner. Men merkelig nok får jeg flere «dickpicks» enn puppebilder. Jeg tror det handler om at jeg er nødt til å være litt feminin i måten jeg lager TikTok'ene mine på. Mange tror nok at jeg er homofil av den grunn, sier Robert Michael Scott, som forklarer at de fleste meldingene og bildene - de får han på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer