Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik:

Hyller eksen etter bruddet

Kristin Gjelsvik fyller år denne uka.

SLUTT: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik er ikke lenger kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SLUTT: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik er ikke lenger kjærester. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I juli kom den triste nyheten om at Kristin Gjelsvik (36) og Dennis Poppe Thorsen (31) hadde bestemt seg for å gå hver til sitt, etter ti år som kjærester.

Nå tar Poppe Thorsen til Instagram for å hylle ekskjæresten. Det gjør han i forbindelse med sistnevntes bursdag. Hun fyller 36 år.

«Gratulerer så mye med dagen din, Gjelsvik, Gjellå. Gjelleblomst, Gjellefrød og Gjellebrød», innleder han innlegget, og fortsetter:

«Jeg håper du får en fantastisk bursdag, for det fortjener du så sykt mye. Du er en magisk person og verdens beste mamma for Falk. 10 år. Shit. Det kan du ikke bare glemme. Det har vært de beste årene i mitt liv, og jeg er så glad du satt der nederst til høyre på skandalehotellet i 2012. Jeg visste på tre sekunder hvem jeg skulle velge som partner», skriver han videre.

Poppe Thorsen og Gjelsvik møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012, hvor de begge var deltakere. Seinere ble de samboere og forlovet, og sammen har de sønnen Falk.

I juli tok imidlertid lykken slutt, etter ti år som par.

«Og der ble du i ti år. Takk for alle minnene, gud, du og meg har opplevd mye. For ikke å snakke om alle reisene. USA, Mexico, Hawaii, Tokyo og alle de andre fantastiske perlene vi har funnet. Men jeg er mest takknemlig for den lille gutten vår. Tusen, tusen takk. En finere gave går ikke an å få. Jeg vil deg alt godt og lykke resten av livet. Jeg elsker dere to til dagen jeg ikke puster lenger. Kos deg på din dag, Kristin».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer