Cecilie Skog og Aleksander Gamme:

Hyller eksen i sosiale medier

- Mine vakreste, morsomste, fineste og mest omtenksomme jenter.

GODT VENNSKAP: Aleksander Gamme og Cecilie Skog avslørte tidligere i år at de har gått hver til sitt etter fem år som par. Det betyr imidlertid ikke at vennskapet er over. Foto: Andreas Fadum
GODT VENNSKAP: Aleksander Gamme og Cecilie Skog avslørte tidligere i år at de har gått hver til sitt etter fem år som par. Det betyr imidlertid ikke at vennskapet er over. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter fem år som par avslørte - til manges store overraskelse- eventyrerne Cecilie Skog (45) og Aleksander Gamme (43) at de hadde gått hver til sitt. De har døtrene Vilja og Vega sammen, og tidligere i år fortalte Skog til Dagbladet at hun og Gamme samarbeider svært godt i hverdagen.

- Vi er to fremdeles, sa hun blant annet, og la til at hun mest av alt følte seg som tobarnsmamma, ikke singel.

- Verdens flotteste

Brudd til tross, de to eksene har beholdt vennskapet, og i sosiale medier har de ved flere anledninger delt bilder av hverandre. Det gjør Gamme også fredag, i anledning Cecilies 45 årsdag. Også duoens yngste datter, Vega, fyller år fredag.

- Kjære Vega og Cecilie, verdens flotteste mor, hurra til dere begge for dobbeltbursdag, skriver Gamme, og fortsetter:

- Mine vakreste, morsomste, fineste og mest omtenksomme jenter, spesielt hvis vi tar med Vilja også. Vår uendelige fine, merkelige familie, fylt av gylne, vakre og utfordrende øyeblikk.

Eventyreren skriver videre at han hver dag prøver å minne seg selv på hvor heldig han er som har de tre jentene i livet sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer