Mayoo Indiran:

Hyller eksen

TV-profilen delte kryptisk bilde av seg selv og ekskjæresten.

EKSER: Det var i juni det ble kjent at Mayoo Indiran og Therese Sivertsen hadde gjort det slutt. Her er de avbildet under finalefesten for «Kompani Lauritzen» tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKSER: Det var i juni det ble kjent at Mayoo Indiran og Therese Sivertsen hadde gjort det slutt. Her er de avbildet under finalefesten for «Kompani Lauritzen» tidligere i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere i sommer kunne «Kompani Lauritzen»-deltaker Mayoo Indiran (31) bekrefte overfor Dagbladet at han og kjæresten Therese Sivertsen hadde gått hver til sitt.

- Det er utrolig vondt og trist. Det var jo ikke denne retningen dette skulle utvikle seg, men jeg prøver å finne gleden i hverdagen tilbake, sa 31-åringen den gang.

Fredag delte TV-profilen imidlertid et bilde på Instagram som fikk flere til å lure. Avbildet var han og Sivertsen som holder rundt hverandre på Stavernfestivalen.

Mye kjærlighet

Dagbladet tok derfor en telefon til Indiran for å høre hva han hadde å si. Han kunne imidlertid avkrefte at de hadde funnet tilbake hverandre, men benyttet samtidig muligheten til å si noen fine ord om sin tidligere kjæreste.

- Jeg delte et bilde med eksen min fordi det er ei flott jente som jeg har delt et kapittel i livet mitt med, forklarer 31-åringen.

- Jeg verdsetter henne høyt og er utrolig glad i henne. Det er ei jente som har, og fortsatt vil bety mye for meg.

Han ønsker samtidig å poengtere at det fint går an å være venner og ha en god tone med en ekskjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer