Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Hyller ekskona etter forlovelsen

- Ønsker dere alt godt.

HYLLER: Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom var gift i elleve år. Nå hyller førstnevnte ekskonas nye forlovelse. Her er paret fotografert på Aschehougs hagefest i 2006. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HYLLER: Olaf Thommessen og Vendela Kirsebom var gift i elleve år. Nå hyller førstnevnte ekskonas nye forlovelse. Her er paret fotografert på Aschehougs hagefest i 2006. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble det kjent at Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) hadde forlovet seg. Paret, som ble sammen etter å ha deltatt i første sesong av «Farmen kjendis», har vært et av Norges mest populære, og figurerte i en periode i samtlige riksmedier.

Frieriet fant sted i Sør-Afrika, der paret er for å bisto Jan Thomas i sin jakt på kjærligheten. Det virker som landet har romantisk effekt på flere enn kjendisstylisten, og Pilgaard bestemte seg altså for å fri.

De har foreløpig vært sparsomme med detaljer rundt frieriet, men delte nyheten på sine respektive Instagram-kontoer. Gratulasjonene har siden rent inn - også fra uventet hold.

- Alt godt

Kirseboms eksmann, administrerende direktør av Bedriftsforbundet, Olaf Thommessen (53), har nemlig valgt å kommentere den koselige nyheten.

Han har vært nestleder i Venstre, generalsekretær i Plan Norge og har vært medlem av Oslo bystyre. For mange er det nok derimot ekteskapet hadde med Kirsebom som sitter friskest i minnet. De giftet seg i 1996, men bestemte seg for å skille lag elleve år etter, i 2007. Paret har to barn sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer