Kim Kardahsian:

Hyller Greta Thunberg

- Hun er en fantastisk, ung kvinne.

HYLLEST: I et nytt intervju med nyhetsbyrået Reuters hyller Kim Kardashian klimaforkjemperen Greta Thunberg. Foto: NTB Scanpix
HYLLEST: I et nytt intervju med nyhetsbyrået Reuters hyller Kim Kardashian klimaforkjemperen Greta Thunberg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste ukene har 16 år gamle Greta Thunberg fra Sverige vært på alles lepper. Hun fikk enorm oppmerksomhet verden over da han hun talte i FNs generalforsamling under fredsorganisasjonens toppmøte i New York i september.

Hun klarte også å hisse på seg selveste presidenten i USA, Donald Trump (73) - men den klimaengasjerte svensken har også blitt hyllet.

En rekke internasjonale kjendiser har også berømmet 16-åringen for hennes engasjement for klima- og miljøspørsmål - og denne gang er det ingen ringere enn «Keeping Up With The Kardashians»-stjerna Kim Kardashian (38) som hyller Greta Thunberg.

Den berømte realityprofilen uttaler seg om klimaaktivisten i et intervju med nyhetsbyrået Reuters.

- Hun er en fantastisk, ung kvinne, så modig og tøff, sier Kardashian.

- Nettopp det vi trenger

I intervjuet med nyhetsbyrået forklarer Kardashian at hun deler Thunbergs syn på klimaforandringene - og avslører at hun håper på å få spise middag sammen med 16-åringen.

- Hun er så modig og tøff som står opp mot disse voksne menneskene som kan være veldig skremmende, og at hun da er så åpen og ærlig er nettopp det vi trenger, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer