Beyoncé og Jay Z:

Hyller hertuginne Meghan i bisarr video

Stjerneparet overrasket med helt spesiell videohilsen.

HYGGELIG GEST: Da Beyoncé (37) og Jay Z (49) vant pris under Brit Awards i går, benyttet de muligheten til å hylle hertuginne Meghan (37). Foto: Skjermdump fra Instagram / NTB Scanpix
HYGGELIG GEST: Da Beyoncé (37) og Jay Z (49) vant pris under Brit Awards i går, benyttet de muligheten til å hylle hertuginne Meghan (37). Foto: Skjermdump fra Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Beyoncé (37) og Jay Z (49) er sammensveiset på mange måter. Ikke bare giftet de seg i et storslagent bryllup i 2008, men i 2012 ble de også foreldre for første gang - da dattera Blue Ivy (7) kom til verden. I juni 2017 ble de også foreldre til tvillingene Sir og Rumi.

Og ikke nok med det: De står også på scenen sammen som duoen «The Carters», og har utgitt et album og en rekke låter sammen. I går ble de hyllet under Brit Awards, hvor de stakk av med prisen for «Årets internasjonale gruppe».

Det berømte ekteparet hadde imidlertid ikke mulighet til å delta på utdelinga som foregikk i London onsdag kveld, og valgte dermed heller å takke for prisen med en videohilsen.

Videoen inneholdt derimot en helt spesiell overraskelse - nemlig en hyllest til ingen ringere enn hertuginne Meghan (37).

- Vi bøyer oss

I takkevideoen har nemlig ekteparet gjenskapt en scene fra musikkvideoen til deres kjent sang «APES**T», hvor de står på hver sin side av et det berømte Mona Lisa-maleriet av Leonardo da Vinci.

I videohilsenen har de derimot sørget for en artig vri - nemlig ved å bytte ut Mona Lisas ansikt med hertuginne Meghans. På maleriet er hertuginnen utstyrt med et glitrende diadem og store perlesmykker.

- Tusen takk for til Brit Awards for denne utrolige æren. Dere har vært så støttende. Alt er kjærlighet, sier Beyoncé til kameraet, før ektemannen fortsetter humoristisk:

- Bare hyggelig, før de snur seg mot maleriet av hertuginnen.

MUSIKK-EKTEPAR: Beyoncé og Jay Z har vært gift i over 10 år. Foto: NTB Scanpix
MUSIKK-EKTEPAR: Beyoncé og Jay Z har vært gift i over 10 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beyoncé publiserte seinere et bilde av seansen på Instagram, hvor hun også benytter anledningen til å forklare bakgrunnen for at Meghan medvirker i videoen - samtidig som hun gratulerer hertugparet med barnet som er på vei.

- Til ære for Black History Month bøyer vi oss ned for en av våre «Melanated Monas», skrev hun, noe som forstås som en referanse til Meghans flerkulturelle bakgrunn.

- Gratulerer med graviditeten, vi ønsker deg så mye glede, fortsatte hun under innlegget.

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

På sin nettside utdyper superstjerna ytterligere bakgrunnen for hyllesten med et lengre innlegg. Det skriver People.

Uttrykker takknemlighet

- I dag er vi glade for å hedre Meghan, hertuginnen av Sussex. Meghans bakgrunn som film- og tv-skuespiller har latt henne bruke sin plattform til noe positivt, åpner Beyoncé med i innlegget.

Videre skriver sangstjerna at Meghans veldedighetsarbeid for flerkulturelle lokalsamfunn begynte lenge før hun ble hertuginne. Hun trekker blant annet fram at Meghan lenge har vært ambassadør for World Vision, og i den anledning reist til Rwanda for å se hvordan tilgang til rent vann påvirker barn. Dette er en sak som Beyoncé selv er svært engasjert i.

- Hun ble hertuginne av Sussex som følge av ekteskapet til prins Harry i mai 2018, og ble med det en av de få flerkulturelle kvinnene til å bli del av en kongelig familie, fortsetter hun.

Videre uttrykker hun takknemlighet for at hertuginne Meghan inkluderte flerkulturelle tradisjoner i bryllupet sitt, som den Chicago-bosatte pastoren Michael Curry, gospelkoret, og en ung, mørk cellist.

- I bryllupet var kulturen hennes midtpunktet, og hun og prins Harry har fortsatt å fremme rasedialogen både nært og fjernt, avslutter hun hyllesten.

SNAKKIS: Pastor Michael Curry holdt en 13 minutter lang tale under vielsen. I sosiale medier er han blitt den store snakkisen. Video: AP Vis mer

Utroskapsrykter

Til tross for at det ser ut til at ekteparet Jay Z og Beyoncé lever livets glade dager for tida, har de tidligere opplevd en rekke utfordringer i ekteskapet, og en periode svirret ryktene om at Jay Z hadde vært utro - og at samlivet deres hadde gått til grunne.

Med utgivelsen av kritikerroste «Lemonade» i 2016 klarte nemlig popdronninga å snu en hel verden på hodet. Ikke bare slapp hun albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen for utroskap.

Setningen «You better call Becky with the good hair», fra Beyoncés låt «Sorry», tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay Z skal ha hatt en affære med.

Jay Z holdt lenge kortene tett til brystet, men i 2017 bekreftet han at han hadde vært utro, ifølge flere amerikanske medier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer