Durek Verrett:

Hyller kjærestens datter

Delte hjertevarm bursdagshilsen på Instagram.

BURSDAG: Onsdag fylte Maud Angelica Behn 17 år, og i den anledning fikk hun en bursdagshilsen fra både mamma Märtha Louise og kjæresten hennes, Durek Verrett, på Instagram. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: Onsdag fylte Maud Angelica Behn 17 år, og i den anledning fikk hun en bursdagshilsen fra både mamma Märtha Louise og kjæresten hennes, Durek Verrett, på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Onsdag 29. april fylte Maud Angelica Behn 17 år, og med det tok prinsesse Märtha Louise (48) til Instagram for å dele en bursdagshilsen til dattera.

«Gratulerer med dagen, min kjære Maud. Du er en gammel sjel med så mye visdom i deg. En kilde til glede og kreativitet, dybde og latter. Du er så filosofisk av deg, og jeg elsker måten du ser verden på, tar vare på de rundt deg og ser dem med dybde», var blant det Märtha Louise skrev til en bildeserie av 17-åringen.

Videre hyllet hun datteren for hvordan hun alltid tenker på andre, og skrev at hun er stolt av henne.

Hjertevarm hilsen

Innlegget har i skrivende stund fått godt over 17 000 likerklikk, og i kommentarfeltet renner det over av bursdagshilsener til Maud Angelica.

Kjæresten til prinsessen, Durek Verrett (45), er blant dem som har kommentert bursdagsinnlegget.

«Jeg er så glad for at moren din og Ari brakte deg inn i denne verden. Vi vet at du kommer fra vakre foreldre, for du er en så snill, kjærlig, poetisk sjel med et ydmykt hjerte og intelligent sinn», begynner Verrett.

FAMILIE: Durek Verrett trekker blant annet fram hvordan Maud Angelica har arvet sitt kunstneriske talent fra pappa Ari Behn. Her er Maud Angelica, Ari Behn og prinsesse Märtha Louise avbildet sammen i 2005. Ari Behn gikk bort første juledag i fjor. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Durek Verrett trekker blant annet fram hvordan Maud Angelica har arvet sitt kunstneriske talent fra pappa Ari Behn. Her er Maud Angelica, Ari Behn og prinsesse Märtha Louise avbildet sammen i 2005. Ari Behn gikk bort første juledag i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre skriver 45-åringen at han elsker måten Maud Angelica tenker på livet, mennesker og kunst. Han trekker, i likhet med Märtha Louise, fram hvordan 17-åringen har arvet det kunstneriske fra sin avdøde far Ari Behn, samt fra dronning Maud - som hun for øvrig er oppkalt etter.

BURSDAGSHILSEN: Durek Verrett la igjen en lang hilsen under kjærestens innlegg, som både Märtha Louise og datteren svarte på. Foto: Skjermdump
BURSDAGSHILSEN: Durek Verrett la igjen en lang hilsen under kjærestens innlegg, som både Märtha Louise og datteren svarte på. Foto: Skjermdump Vis mer

«Alle som kjenner deg er et bedre menneske på grunn av det. Du lærer moren din og meg så mye om tålmodighet og aksept», skriver han videre, og avslutter med å skrive at han skulle ønske han kunne være med og feire den store dagen hennes.

«Du er 17 nå, så voksen. Og du er en smart, mektig kvinne. Gratulerer med dagen, kjære hjerte», avslutter Verrett hilsenen.

- Elsker dere

At både Märtha Louise og Maud Angelica setter pris på Verretts ord, kommer tydelig fram. De har begge svart på 45-åringens kommentar.

«Takk for disse vakre ordene, kjære. Vi savnet å feire med deg i dag. All vår kjærlighet til deg», lyder Märtha Louises kommentar.

TALTE: Ari Behns eldste datter, Maud Angelica, brøt ut i gråt da hun framførte sine minneord om Ari Behn. Bilder fra NRK. Vis mer

Maud Angelica benytter anledningen til å takke både moren og Verrett for bursdagshilsenene.

«Tusen takk, dere er så søte. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket dere nok. Det betyr alt. Elsker dere», skriver hun, med flere røde hjerter.

- Et vakkert, skinnende lys

Den amerikanske, selverklærte sjamanen har åpenbart fått et godt forhold til Märtha Louises barn, og delte også en hyggelig hilsen da Leah Isadora fylte 15 år den 8. april.

Da skrev han at han var glad for at bursdagsbarnet likte gaven hans, og at han savner og tenker på henne.

«Jeg elsker dere alle, og mamma. Det går ikke en dag uten at du er i tankene mine. Gratulerer med dagen, vennen. Du er et vakkert, skinnende lys», var blant det han skrev i bursdagshilsenen hennes.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer