Durek Verrett:

Hyller kjærestens datter

Delte hjertevarm bursdagshilsen på Instagram.

BURSDAG: Onsdag fylte Maud Angelica Behn 17 år, og i den anledning fikk hun en bursdagshilsen fra både mamma Märtha Louise og kjæresten hennes, Durek Verrett, på Instagram. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: Onsdag fylte Maud Angelica Behn 17 år, og i den anledning fikk hun en bursdagshilsen fra både mamma Märtha Louise og kjæresten hennes, Durek Verrett, på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag 29. april fylte Maud Angelica Behn 17 år, og med det tok prinsesse Märtha Louise (48) til Instagram for å dele en bursdagshilsen til dattera.

«Gratulerer med dagen, min kjære Maud. Du er en gammel sjel med så mye visdom i deg. En kilde til glede og kreativitet, dybde og latter. Du er så filosofisk av deg, og jeg elsker måten du ser verden på, tar vare på de rundt deg og ser dem med dybde», var blant det Märtha Louise skrev til en bildeserie av 17-åringen.

Videre hyllet hun datteren for hvordan hun alltid tenker på andre, og skrev at hun er stolt av henne.

Hjertevarm hilsen

Innlegget har i skrivende stund fått godt over 17 000 likerklikk, og i kommentarfeltet renner det over av bursdagshilsener til Maud Angelica.

Kjæresten til prinsessen, Durek Verrett (45), er blant dem som har kommentert bursdagsinnlegget.

«Jeg er så glad for at moren din og Ari brakte deg inn i denne verden. Vi vet at du kommer fra vakre foreldre, for du er en så snill, kjærlig, poetisk sjel med et ydmykt hjerte og intelligent sinn», begynner Verrett.

Videre skriver 45-åringen at han elsker måten Maud Angelica tenker på livet, mennesker og kunst. Han trekker, i likhet med Märtha Louise, fram hvordan 17-åringen har arvet det kunstneriske fra sin avdøde far Ari Behn, samt fra dronning Maud - som hun for øvrig er oppkalt etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer