Olivia Newton-John:

Hyller kona: «Modigste kvinnen»

John Easterling holder ikke tilbake på rosen av sin avdøde kone.

14 ÅRS EKTESKAP: John Easterling og Olivia Newton-John var gift fra 2008 og fram til hennes død. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
14 ÅRS EKTESKAP: John Easterling og Olivia Newton-John var gift fra 2008 og fram til hennes død. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Onsdag tok Olivia Newton-Johns ektemann, John Easterling, til Instagram for å dele noen ord om sin avdøde kone. Newton-John døde mandag, 73 år gammel.

På «Grease»-stjernas Instagram-profil har Easterling publisert et bilde av de to.

«Olivia, kjærligheten vår for hverandre overgår vår forståelse. Hver dag uttrykte vi takknemlighet for denne kjærligheten som kunne være så dyp, så ekte, så naturlig», skriver Easterling til bildet.

«Vi trengte aldri å «jobbe» med det. Vi var beæret for dette store mysteriet og aksepterte opplevelsen av vår kjærlighet i fortida, nåtida og for alltid», fortsatte forretningsmannen.

Flere medier har omtalt saken, deriblant CBS News og TMZ.

OLIVIA NEWTON-JOHN ER DØD: «Grease»-skusepilleren ble 73 år gammel. Vis mer

Ektemannen beskriver skuespilleren, som kjempet mot brystkreft i 30 år, for «den modigste kvinnen han noen gang har kjent», og som en som «genuint brydde seg om andre».

Han beskriver også kona som «en healer som brukte sang, ord og berøring».

«Det er bare Guds nåde som har tillatt meg å dele dybden og lidenskapen ved at hun var her i så lang tid. I hennes mest vanskelige tider hadde hun alltid holdningen, humoren og viljestyrken til å se ting i lyset».

BARNEHELT: Geir Børresen var kjent fra en rekke barneprogrammer på 70-, 80- og 90-tallet. Video: Dagbladet TV. Programleder: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Easterling forklarer at han finner trøst ved å huske Newton-John sprudlende og kjærlige personlighet, og avslutter med å takke for kjærligheten og støtten familien har mottatt.

Ekteparet møtte hverandre tidlig på 90-tallet, men begynte ikke å date før 15 år seinere. I 2008 giftet de seg to ganger, både i Peru og Florida, ifølge People.

Skuespilleren etterlater dattera Chloe Lattanzi (36) fra et tidligere ekteskap.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer