Prins Carl Philip og Dennis Hauger:

Hyller nordmann

Prins Carl Philip er full av lovord om norske Dennis Hauger.

IMPONERT: Prins Carl Philip legger ikke skjul på at han er imponert over det norske stjerneskuddet. Her med kona prinsesse Sofia. Foto: Shutterstock/NTB
IMPONERT: Prins Carl Philip legger ikke skjul på at han er imponert over det norske stjerneskuddet. Her med kona prinsesse Sofia. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Dennis Hauger (19) har for alvor blitt et kjent den siste tida, etter å ha imponert stort i Formel 2. Navnet hans har spredt seg som ild i tørt gress i både inn- og utland, og nå har også svenskene kastet seg på.

Prins Carl Philip, som selv har kjørt rally, er nemlig skråsikker på at Hauger snart blir å se i det gjeveste mesterkapet - Formel 1.

- Det er spennende å følge han, og jeg har fått lære han å kjenne etter å ha kjørt litt med han. Han er superdyktig og kan nå langt, uttaler prinsen til NRK.

UENIGE: Formel 1-stjernene Charles Leclerc og Max verstappen har ikke alltid vært bare bestevenner. Video: Rødt Kort. Vis mer

- God «totalpakke»

De to møttes under et stjernespekket arrangement i forbindelse med Carrera Cup i Fällfors, skriver NRK.

Prinsen understreker at Hauger har en lysende fremtid, men at den norske fansen må være tålmodige. For tida ligger racerføreren på femteplass i sammendraget i Formel 2-mesterskapet.

RACER: Prins Carl Philip er selv en ivrig racerfører. Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock/NTB
RACER: Prins Carl Philip er selv en ivrig racerfører. Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock/NTB Vis mer

- Om han fortsetter slik, og ingenting spesielt skjer, tror jeg absolutt det. Det virker som han har en god «totalpakke», sier prinsen.

TUNGT: Norske Dennis Hauger trener på en helt spesiell måte for å kunne prestere i på racerbanen. Video: Dennis Hauger via Tiktok / Rødt Kort. Vis mer

Populært

De aller fleste har fått med seg Netflix-serien «Formula 1: Drive to Survive», hvor man får følge Formel 1-kaoset bak kulissene. Serien har i løpet av få år rukket å bli en av strømmeplatformens mest populære serier.

Med stigende popularitet for Formel 1, har også oppmerksomheten økt for Formel 2.

19-åringen fra Aurskog er medlem av Red Bulls juniorlag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer