«Mission: Impossible 7»

Hyller Norge i avskjedshilsen

Tom Cruise og «Mission: Impossible»-produksjonen hyller Norge når de nå forlater landet og fortsetter innspillingen i Italia.

STRENGT REGIME: Smittevernpersonell stoppet innom filmsettet til Mission Impossible og forlot stedet med en sort testbeholder. Video: Lars Eivind Bones / Knut-Eirik Lindblad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Siden slutten av august har Hollywood-stjerna Tom Cruise (58) vært i Norge for å spille inn «Mission: Impossible 7». Filmproduksjonen har gjort opptak en rekke steder, blant annet i Åndalsnes i Rauma kommune og på Stranda.

Den verdensberømte 58-åringen har vært gjennom en rekke fartsfylte stunt i Norge - blant annet et spektakulært motorsykkelstunt. Nå er imidlertid norgesoppholdet over, og produksjonen takker for seg og fortsetter innspillingen i Roma.

Det skriver regissør Christopher McQuarrie (52) i et innlegg på Instagram søndag, der han også hyller Norge før produksjonen nå reiser videre.

«Norges skala og skjønnhet har satt et uutslettelig og avgjørende avtrykk på filmen vår, og minnet oss på at alt er mulig», skriver stjerneregissøren i innlegget.

Takker nordmenn

Videre retter McQuarrie en stor takk på vegne av produksjonen til Norsk filminstitutt, Norsk Jernbanemuseum, Rauma og Stranda kommune, det norske crewet og alle andre som har hjulpet produksjonen under norgesopptakene.

«Og selvsagt fjellene», skriver regissøren, før han kommer med en stor takk også til det norske folk:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer