Aleksander Hetland:

Hyller tidligere dansepartner

- Hun gjør en veldig bra profil

STOLT: Aleksander Hetland og Helene Spilling var favoritter i fjorårets «Skal vi danse»-sesong. Foto: Espen Solli / TV 2
STOLT: Aleksander Hetland og Helene Spilling var favoritter i fjorårets «Skal vi danse»-sesong. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aleksander Hetland (40) og Helene Spilling (26) var i fjorårets utgave av «Skal vi danse» et av de mest populære parene. Duoen havnet på en tredjeplass, og fikk gjennom sesongen mye skryt for ferdighetene sine.

Det var ikke bare dansen på parketten som fikk oppmerksomhet - flere spekulerte på om kjemien på dansegulvet hadde bidratt til kjemi på privaten. Nok en gang ble Spilling gjenstand for romanserykter.

Hetland og Spilling har hele tida holdt fast ved at de bare er gode venner - og da Dagbladet nylig traff førstnevnte fortalte han at de fremdeles har god kontakt.

Hyller dansepartneren

På spørsmål om Hetland fortsatt har kontakt med Spilling svarte han nemlig bekreftende. Etter «Skal vi danse» har han levd sitt vanlige liv med jobb i reklamebransjen, og har deltatt på et av 26-åringens dansekurs.

- Nå har jeg begynt å savne dansen litt, men i starten var det ganske digg å være ferdig, innrømmet han.

KREVENDE: Jørgine og Cengiz ser tilbake på de siste ukene av «Skal vi danse: all stars» før lørdagens finale. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Videre røpet Hetland at det er én ting seerne ikke egentlig vet om «Skal vi danse».

- Det man ikke vet er at man lærer jo ikke å danse der, man lærer bare koreografien. Det var gøy å lære mer på swingkurs hos Helene, kult å lære og kunne bruke det utenfor TV.

Hetland benyttet også anledningen til å skryte av sin tidligere dansepartner.

- Det er kjempegøy å følge henne på «Mesternes mester», hun gjør en veldig bra profil.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

Singel og fornøyd

Hetland kunne også fortelle at det var lite aktivitet på kjærlighetsfronten.

- Ikke foreløpig, jeg er fokusert på å komme tilbake inn i jobben og jeg tar det litt som det kommer.

På tampen av 2022 ble det kjent at den tidligere svømmeren hadde gått gjennom et samlivsbrudd. Han har tidligere uttalt seg om hva han leter etter i en framtidig kjæreste.

- Jeg trenger en jeg kan snakke med. Man bruker jo mye tid på det. Og hvis det er interessant tror jeg livet blir bra. Og så må hun være trygg på seg selv. Så enkelt og så vanskelig.

Hetland la også til at en framtidig kjæreste må være sporty og interessert i aktiviteter de kan gjøre sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer