Emilia Clarke:

Hylles av «Game of Thrones»-kollega etter sykdommen

- Hun er en fantastisk dame, og var så sterk.

KOLLEGER: I en kronikk i The New Yorker i mars, skrev Clarke at hun tidligere har vært svært livstruende syk. Nå får hun ros av «Game of Thrones»-kollegaen Iain Glen (til høyre) for måten hun håndterte sykdommen på. Foto: NTB Scanpix
KOLLEGER: I en kronikk i The New Yorker i mars, skrev Clarke at hun tidligere har vært svært livstruende syk. Nå får hun ros av «Game of Thrones»-kollegaen Iain Glen (til høyre) for måten hun håndterte sykdommen på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mars fortalte en åpenhjertig Emilia Clarke (32) at hun i mange år har slitt med alvorlige helseproblemer. Den verdensberømte britiske skuespilleren, kjent fra «Game of Thrones», skrev i en kronikk i The New Yorker at hun under innspillingen av fantasyserien gikk gjennom dramatiske operasjoner.

Clarke, som i serien spiller rollen som «dragemora, Daenerys Targaryen», ble rammet av en aneurisme i hjernen - en utposing på en pulsåre - for første gang i 2011. I kronikken skrev hun blant annet at hun plutselig kollapset på et toalett etter trening, og hadde alvorlige smerter.

Det viste seg at 32-åringen led av subaraknoidalblødning, en form for hjerneblødning som innebar at hun måtte gå gjennom to omfattende hjerneoperasjoner.

Nå får Clarke ros av «Game of Thrones»-kollegaen Iain Glen (57) for å være åpen om den alvorlige tilstanden, og for å ha vært tapper gjennom sykdomsperioden.

- Hun er en fantastisk dame

Han spiller rollen som «Ser Jorah Mormont» i den berømte fantasyserien, og nå hyller han sin yngre kollega for å være så sterk under den svært alvorlige og livstruende sykdomsperioden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer