Grevinne Alexandra:

Hylles etter ansiktsløft

Det danske folk hyller grevinne Alexandras åpenhet. Norsk kirurg minner om viktigheten av å tenke seg om før omfattende inngrep vurderes.

NYTT FJES: Prins Felix sammen med prins Joachim, grevinne Alexandra og prins Nikolai onsdag 23. juni. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / NTB
NYTT FJES: Prins Felix sammen med prins Joachim, grevinne Alexandra og prins Nikolai onsdag 23. juni. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var mange som sperret opp øynene da grevinne Alexandra (57) dukket opp på eksamensfeiringen til yngstesønnen prins Felix (18) i slutten av juni.

Dansk presse la fort merke til at grevinnens utseende hadde forandret seg siden sist hun var å se i offentligheten, noe som selvsagt skapte spekulasjoner.

Et par dager seinere gikk 57-åringens sekretær ut i pressen og bekreftet at grevinne Alexandra har lagt seg under kniven. Helle von Wildenrath Løvgreen sa til Billed Bladet at det er snakk om en øyeoperasjon, i tillegg til et «lite løft» av hals og underansikt.

Grevinnen valgte å bekrefte det kirurgiske inngrepet fordi hun ønsker mer åpenhet rundt kosmetiske inngrep. Grevinne Alexandra har alltid gått sine egne veier, og det setter det danske folk pris på.

YouGov har utført en spørreundersøkelse på vegne av den danske avisa BT, og resultatet er krystallklart: De fleste dansker synes det er helt greit at grevinnen har pyntet på ansiktet.

Feil signal

47 prosent av de spurte sier at det er «befriende» at grevinne Alexandra gjør som hun selv vil etter at hun forlot kongehuset. Hun var gift med prins Joachim (52) fra 1995 til 2005, som hun har sønnene Nikolai (21) og Felix med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer