Emilie Nereng:

Hylles etter dette

Influenser Emilie Nereng delte et ærlig bilde av kvisene sine. Nå har hun et håp om at flere skal snakke om uren hud, og føle seg vakker med det.

OVERRASKER: Den norske influenseren Emilie Nereng delte et svært ærlig bilde med følgerne sine på Instagram. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: Privat
OVERRASKER: Den norske influenseren Emilie Nereng delte et svært ærlig bilde med følgerne sine på Instagram. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er relativt sjelden kost at man ser verdenskjente stjerner stolt vise seg fram uren hud i sosiale medier eller på den røde løperen.

Det har imidlertid skjedd ved enkelte tilfeller, blant annet i 2018 under Golden Globe-utdelingen. Da dukket nemlig realityprofil og modell Kendall Jenner (25), som var kjent for å ikke ha én kvise i ansiktet, opp på den røde løperen med uren hud. Dette ble hun hyllet for fra flere hold.

Jenner har imidlertid tidligere innrømmet at hun slet mye med kviser i ungdomsåra, noe som førte til dårlig selvtillit.

- Jeg følte meg utstøtt. Når jeg snakket brukte jeg hånda mi til å dekke for ansiktet. Selvsagt var jeg forelsket på videregående, men jeg tenkte ikke engang på å se på gutter, har hun blant annet uttalt.

Overrasket

I går var det imidlertid en helt annen som overrasket ved å dele et ærlig bilde av sin urene hud, nemlig den norske influenseren Emilie Nereng (25).

På Instagram delte hun et bilde av seg selv tatt bakfra hvor man tydelig kunne se flere kviser på både ryggen og i ansiktet. Til bildet skrev hun blant annet følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer