Ingrid Aguiluz:

Hylles etter dette

Influenseren oppdaget at leppene var blitt klumpete. Nå advarer hun følgerne sine.

TOK GREP: Etter ti år har influenser Ingrid Aguiluz nå valgt å fjerne injeksjonene i leppene. Foto: Privat
TOK GREP: Etter ti år har influenser Ingrid Aguiluz nå valgt å fjerne injeksjonene i leppene. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Denne uka tok influenser Ingrid Aguiluz (26) til Snapchat for å oppdatere følgerne sine om at hun har fjernet kosmetisk fyllstoff fra leppene.

Hun forteller om at hun som 17-åring begynte å fylle leppene på ulike behandlingssteder, og på den tida var det viktig å få det så billig som mulig.

Til Dagbladet forteller hun at leppene, etter flere behandlinger på ulike steder, over åra har blitt skeive, klumpete og harde.

- Jeg begynte å se på bilder av meg selv og så at det hadde gått litt over stokk og stein, sier 26-åringen.

KNUST: I serien «Girls of Oslo» følger vi livene til influenserne Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland. I fredagens episode får vi se en hjerteknust Nora etter bruddet med Marius Borg Høiby. Video: Prime Video Vis mer

Til sine 87 000 følgere på Snapchat forteller hun at hun ikke angrer et sekund på avgjørelsen.

- Jeg føler meg finere og jeg føler meg bedre. Det er en prosess jeg kan anbefale andre å gjøre, fordi jeg har innsett at jeg føler meg finere uten.

FØR: Mot slutten var leppene blitt skeive, harde og klumpete forteller influenseren. Foto: Privat
FØR: Mot slutten var leppene blitt skeive, harde og klumpete forteller influenseren. Foto: Privat Vis mer

Enorm respons

Tilbakemeldingene har nesten vært utelukkende positive, og hun blir blant annet rost for å være et godt forbilde, og får skryt for resultatet.

- Det er ingen som syns det var feil av meg å dele. Veldig mange setter pris det, sånn at de får innblikk i hvordan det er å fjerne fillers også. Mange kommentarer som går igjen er at jeg er et godt forbilde, så det veldig gøy.

Grunnen til at hun deler så åpent om prosessen er fordi hun ønsker å bidra til normaliseringen av det å fjerne kosmetiske inngrep.

- Jeg føler det har blitt så normalt å ta fillerbehandlinger og sånne type inngrep. Derfor føler jeg det er fint å være åpen om å fjerne det også. Da tenkte jeg det var gøy å ta folk med på denne reisen da, og dele litt mer om det, forteller hun.

DELER NYHET: Influenser Sophie Elise Isachsen (28) deler nyheten om at hun er gravid på Instagram. Vis mer

Advarer

Influenseren kan ikke utelukke at hun vil gjøre flere inngrep i framtida. Hun ønsker derimot å gjøre folk oppmerksomme på konsekvensene, og å ikke gå til dårlige klinikker bare fordi de er billigere.

Mange unge tyr gjerne til billigere klinikker mener Aguiluz, og hun mener det kan være en grunn for at enkelte setter ned prisene.

- Det er ikke alltid sånn at det er dårlig behandling selv om det er billig pris heller, men det er litt typisk.

Mammarollen ga nytt syn

I mai kunne Aguiluz og kjæresten Henrik Beyer (26) dele nyheten om at de var blitt foreldre for første gang til sønnen Mio, og mammarollen har nå gitt henne et litt annet syn på ting.

HEMMELIGHET: Influenser og artist Nikki Exotika har blitt et kjent fjes med sine 1,4 millioner Instagram-følgere. Nå er hun aktuell i reality-programmet «90 Day Fiancé». Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

- Jeg er ikke imot kosmetiske inngrep, men jeg har jo endret meg i væremåte etter jeg fikk baby og vil være et bedre forbilde, sier Aguiluz.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer