Lizzo:

Hylles for ærlig nakenbilde

Rapperen slår et slag for kroppsmangfold.

HYLLES: Rapperen Lizzo hylles etter at hun delte et bilde av seg selv på Instagram nylig. Foto: Jay L. Clendenin / LA Times / NTB
HYLLES: Rapperen Lizzo hylles etter at hun delte et bilde av seg selv på Instagram nylig. Foto: Jay L. Clendenin / LA Times / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske rapperen Melissa Viviane Jefferson (32) - best kjent under artistnavnet Lizzo - har toppet hitlistene verden over med låter som «Truth Hurts» og «Good As Hell».

Foruten å være en bestselgende artist er 32-åringen også svært aktiv i kroppsdebatten, og opptatt av å kjempe for kroppspositivitet- og mangfold.

Hennes seineste bidrag til å skape et mer mangfoldig skjønnhetsideal er et heller lettkledd bilde på Instagram. Rapperen har delt et uredigert bilde der hun sitter uten klær, samtidig som hun slår et slag for uretusjerte bilder i sosiale medier.

«Normalt ville jeg fikset på magen og glattet ut huden min, men jeg ønsket å vise dere hvordan jeg ser ut naturlig», skriver 32-åringen i innlegget som har fått godt over to millioner likerklikk.

Bildet er delt som en del av et samarbeid med merket Dove, som for tida fronter en kampanje som skal redusere de negative virkningene av sosiale medier - og prøve å endre hvordan man snakker om skjønnhet.

I kommentarfeltet hylles 32-åringen for bildet hun har delt - av blant andre flere kjendiser. Både den amerikanske motedesigneren Marc Jacobs (58) og sangeren Grimes (33) har lagt igjen hjerter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer