Alexander Rybak:

Hylles for åpenhet om pillemisbruk

- Presset han har levd under som en ung gutt er umenneskelig innimellom.

AVSLØRER: I et innlegg på Facebook og Instagram skriver Alexander Rybak at han har vært avhengig av antidepressiva og sovemedisin i elleve år. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Det startet harmløst, men mot slutten endte det nesten med å ødelegge livet mitt. I januar startet jeg med rehabilitering (med god hjelp fra legene mine), og litt etter litt begynner jeg å føle meg som meg selv igjen», skrev MGP-stjerne Alexander Rybak (34) i sosiale medier onsdag kveld.

Artisten avslørte at han har vært avhengig av antidepressiva og sovemedisiner i elleve år, og i ettertid har han mottatt mye støtte i kommentarfeltet.

Danser Mona Berntsen skriver at 34-åringen er både modig og sterk som åpner seg, og sender ham styrke og de beste ønsker.

Hun er imidlertid ikke den eneste som roser Rybak for åpenheten.

MGP-ekspert Per Sundnes (53) forteller til Dagbladet at vi trenger slike som Rybak i samfunnet, da det er mange som sliter med akkurat det samme i hans bransje.

- Så er det et jo et eller annet med at det er lovlig, du får det hos legen din, og det er lov. I USA ser vi at veldig mange har omkommet av en blanding av reseptbelagte medisiner, og for eksempel alkohol, sier Sundnes.

- Fansen foran alt

Han berømmer Rybak for ærligheten, og påpeker at dette ikke var noe 34-åringen var nødt til å dele.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer