USMINKA: Kylie Jenner gjør helomvending og hylles for de usminka bildene hun har lagt ut av seg selv på instagram. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / NTB Scanpix.
USMINKA: Kylie Jenner gjør helomvending og hylles for de usminka bildene hun har lagt ut av seg selv på instagram. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / NTB Scanpix.Vis mer

Hylles for de ærlige bildene

Kylie Jenner velger å legge ut usminkede bilder av seg selv i en photoshoppet verden.

(Dagbladet): Kylie Jenner, best kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» er vant til å legge ut bilder av seg selv med styling og sminke. Hun har også lansert sitt eget sminkemerke.

Nå har realitystjerna i imidlertid tatt en helomvending- til glede og skryt fra fansen, melder Expressen.

- Du er så perfekt

Jenner har lagt ut flere usminkede bilder av seg selv på sin instagramkonto, noe som gleder fansen og mange jenter som føler på skjønnhetspresset i dagens samfunn.

«Du ser så vakker ut her» skriver en fan under et bilde hvor Jenner ligger på siden i en seng og viser sitt vakre usminkede fjes fullt av fregner- noe som stjerna vanligvis pleier å sminke bort.

«Du er så perfekt» skriver en annen under bildet.

«Fregnene dine er helt fantastiske» skriver en tredje.

«Du burde vise fram fregnene dine oftere» samtykker en fjerde.

Bildet på instagram har mindre enn et døgn etter det ble lagt ut fått mer enn to millioner «likes» på instagram.

Lanserte antimobbekampanje

Selvom stjerna får skryt for flere av de usminka bildene hun har lagt ut den seneste tiden på sin instagramkonto har ikke Kardashian-lillesøsterens forhold til instagram vært enkelt.

Hun forteller i et interjvu med Yahoo News at mobbing i oppveksten fikk henne til å starte med en antimobbekampanje på instagram.

- I oppveksten kalte folk meg de verste ting. Mobbing var en stor del av livet mitt, og hele verden dømte meg, sa hun i et intervjuet.

- Jeg begynte å se til folk som har større problemer enn meg. De inspirerer meg og fikk meg til å tenke: Jeg blir mobbet hele tiden, men de er bare «hatere». Dette er folk med ordentlige problemer, sier hun.

Kylie Jenner hylles for fregnene sine på instagram.

👀

Et bilde publisert av King Kylie (@kyliejenner)