<strong>HYLLES:</strong> Superstjerna Miley Cyrus hylles av både kjendiser og aviser for sin romantiske bursdagshilsen til ektemannen Liam Hemsworth. FOTO: Eduardo Munoz / Reuters
HYLLES: Superstjerna Miley Cyrus hylles av både kjendiser og aviser for sin romantiske bursdagshilsen til ektemannen Liam Hemsworth. FOTO: Eduardo Munoz / Reuters Vis mer

Miley Cyrus:

Hylles for kjærlighetsbrev

Miley Cyrus hylles for kjærlighetsbrevet til ektemannen Liam Hemsworth og avfeier graviditetsrykter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Miley Cyrus' bursdagshilsen til Liam Hemsworth er bedre enn en roman av Nicholas Sparks», er dommen fra The Huffington Post.

Det er ikke til å kimse av. Sparks har skrevet flere internasjonale bestselgere, og flere av dem har blitt filmatisert og oppnådd stor suksess. Blant annet «The Notebook», «Dear John» og «The Last Song» (filmsettet hvor ekteparet først møttes).

Bakgrunnen til hyllesten er at Cyrus (26) 13. januar publiserte et kjærlighetsbrev til sin ferske ektemann, skuespilleren Liam Hemsworth (29), i anledning hans fødselsdag.

Kjærlighetsbrevet

Brevet ble publisert på billeddelingstjenesten Instagram og innledes med å informere om at de to turtelduene først møttes for ti år siden.

«Måten du ser på meg. Måten du ser på hundene, grisene, hestene, kattene og fiskene våre. Måten du ser på familien din, vennene dine, fremmede … Livet.»

«Måten du ser på havet og måten du alltid tar deg tida. Måten du går utendørs når jeg spør 'Hvordan er været?', i stedet for å sjekke mobilen.»

«Uttrykket i ansiktet ditt når du mottar gode nyheter, og hvordan du takler dårlige nyheter.»

VIL SJOKKERE: Miley Cyrus (20) har i løpet av de siste månedene sjokkert med dristige antrekk og opptredener. I går åpnet hun MTV European Music Awards, og sjokkerte igjen da hun twerket og ble dasket på rumpa. Video: MTV Vis mer Vis mer

«Din for alltid»

I brevet lister Cyrus videre opp 19 ting hun elsker ved Hemsworth før hun konkluderer:

«Jeg elsker DEG. Ubetinget. I tida vår sammen har du vist hva det virkelig betyr å elske tross alle omstendigheter. Jeg respekter deg og du respekterer meg. Om verden hadde hatt mer av denne typen forståelse, ville vi ikke bygget flere murer - men bruer.»

«Jeg er stolt over personen du har blitt og ser fram til all den godheten vi vil bidra med sammen i framtida. Du og meg, kjære.»

«La oss ta et oppgjør med dette mørke stedet og skinne gjennom med lyset av kjærlighet. Takk for at du har gitt meg mine lykkeligste dager. Din for alltid, M.»

View this post on Instagram

HBD 2 Da Hubz

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Enorm respons

Responsen på innlegget har vært enorm og hun har i skrivende stund mottatt tre millioner likerklikk og over 60 000 kommentarer. Flere av kommentarene er fra kjendiser:

- Ja, jeg gråter, skriver Hailey Bieber, kona til popstjerna Justin Bieber.

- Du ruler, skriver skuespilleren Lindsay Lohan.

Stjerneparet fant rakst tonen etter deres første møte i 2009, men fire år etter brøt de forlovelsen. Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

Det hele kulminerte i at paret giftet seg i desember 2018.

Rykter

Onsdag kveld verserte også rykter i australske tabloider om at Cyrus og Hemsworth venter barn. Ryktene gikk ut på at de venter ei jente som de planlegger å oppdra i Australia.

Natt til torsdag tok imidlertid Cyrus affære og betegnet det som pølsevev i en kommentar på Instagram, ifølge amerikanske Elle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer