Amy Schumer:

Hylles for nakenbilde

Komikeren deler ærlig bilde av kroppen etter keisersnittet.

NAKENBILDE: Denne uka delte komikeren Amy Schumer et ærlig bilde av kroppen sin, og satte med det fyr på kommentarfeltet. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB
NAKENBILDE: Denne uka delte komikeren Amy Schumer et ærlig bilde av kroppen sin, og satte med det fyr på kommentarfeltet. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått to år siden komikeren og skuespilleren Amy Schumer (39) fikk sitt første barn med ektemannen, Chris Fischer (41). I 2019 kunne paret nemlig ønske sønnen, Gene David Fischer, velkommen til verden.

I tida etter har 39-åringen delt svært åpent om både svangerskapet og morsrollen. Blant annet har hun tidligere fortalt om at hun sleit med ekstrem svangerskapskvalme gjennom graviditeten.

Nå deler komikeren imidlertid noe litt annet på sosiale medier, der følgerne ikke har annet enn gode ord om hennes seineste bilde.

Hylles

På Instagram delte nemlig Schumer et bilde av seg selv - splitter naken.

«Jeg følte at keisersnittet mitt så søtt ut i dag», skrev hun til bildet, som i skrivende stund har fått over 455 000 likerklikk.

På bildet kan man tydelig se arret komikeren fikk i forbindelse med fødselen, som måtte foregå ved hjelp av keisersnitt.

Nå hylles hun for sin åpenhet rundt temaet, og i kommentarfeltet har det rent inn med gladmeldinger fra følgerne helt siden hun delte bildet mandag denne uka.

«Amy, du er fantastisk. Takk for at du viser hvordan det virkelig er. Vi skal alle være stolte av kroppene våre», skriver en av følgerne hennes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer