Kim Kardashian:

Hylles for ny reklame

To kjente fjes dukker opp i superstjernas siste kampanje.

MULTITALENT: Skims-gründer Kim Kardashian har flere jern i ilden. Foto: Stephen Lovekin/REX
MULTITALENT: Skims-gründer Kim Kardashian har flere jern i ilden. Foto: Stephen Lovekin/REX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SKIMS, undertøymerket til Kim Kardashian (42), har slått seg opp på sosiale medier, der flere av plaggene har gått viralt det siste året.

Flere ganger har 42-åringen mottatt kraftig kritikk for de bitte små plaggene hun fronter, men etter at hun nylig lanserte sin Valentines-kolleksjon, har pipa imidlertid fått en annen lyd.

Gjennom siste sesonger av HBO-serien «The White Lotus», har seerne fått stifte bekjentskap med bestevennene Mia og Lucia.

Nå kan det tilsynelatende virke som om venninnene har gått videre til sin neste store jobb - og fronter nå en splitter ny motekampanje for Kardashians mye omtalte SKIMS.

- Imponert

Kardashians klesmerke har benyttet de italienske skuespillerne, hvis faktiske navn er Simona Tabasco (28) og Beatrice Grannò (29), til å posere og reklamere for gründerens begrensede Valentines-kolleksjon.

LUR: Mia Gundersen velger ordene sine med omhu da Hasse Hope nådeløst spør henne ut i «Nødt eller sannhet». Vis mer

42-åringen delte selv nyheten om det noe uventede samarbeidet på sin respektive Instagramprofil.

«Jeg har sett på The White Lotus, og skjønte umiddelbart at jeg måtte kontakte jentene», er blant det hun skriver i bildeteksten.

CNN er blant mediene som har omtalt saken.

Bildene viser de Napoli-baserte skuespillerne i både rosa og svarte undertøysett.

Kardashian som tidligere har mottatt hets for sine SKIMS-kolleksjoner, høster nå enorme mengder ros for å hente inn skuespillerinnene til sin reklamekampanje.

«Altså. Hun er verdens beste markedsføringskvinne. Og jeg er både imponert og stolt over at hun satser på disse skuespillerne her», er det blant annet en som skriver i kommentarfeltet til TV-personligheten.

Første store reklamejobb

Samarbeidet markerer den første globale kampanjen for skuespillerduoen, som begge spilte biroller som eskortepiker i den andre sesongen av HBOs storsuksess.

- Å bli omtalt i en global motekampanje som dette med Beatrice ved min side - der vi feirer vennskap, kvinner og følelsen av å føle seg sterk og sexy i egen kropp, er utrolig givende, uttalte Tabasco i en pressemelding fra SKIMS.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer