Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Elise Isachsen

Hyllet avdød venn: - Visste ikke om jeg skulle klare det

Sophie Elise Isachsen hyllet død barndomsvenn på parketten.

RØRENDE: Sophie Elise hyllet sin avdøde venn i kveldens sending. Det ble en rørende affære. Foto: Thomas Reisæter, TV 2 / NTB scanpix
RØRENDE: Sophie Elise hyllet sin avdøde venn i kveldens sending. Det ble en rørende affære. Foto: Thomas Reisæter, TV 2 / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NYDALEN (Dagbladet): Toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) er blant de seks gjenværende kjendisene i dansekonkurransen «Skal vi danse» på TV 2.

I kveldens sending har 23-åringen valgt å hylle en helt spesiell person gjennom dansen. Det delte hun på bloggen sin noen timer før sending.

«Da vi fikk spørsmål om hvem vi ville hylle i «Skal vi danse» var jeg ikke i tvil på hvem. Hjertet mitt visste, med en gang jeg fikk spørsmålet. Men hjernen min kjempet imot. Det føltes så uendelig vanskelig å skulle ta tak i noe jeg aldri helt har klart å møte, ikke fullt ut. Jeg har ikke forstått ennå at vennen min, som var vennen min gjennom 20 år er borte», skriver hun.

HYLLET VENNEN: Sophie Elise Isachsen valgte å hylle sin avdøde barndomsvenn Henrik i kveldens episode av danseserien. Foto: Privat
HYLLET VENNEN: Sophie Elise Isachsen valgte å hylle sin avdøde barndomsvenn Henrik i kveldens episode av danseserien. Foto: Privat Vis mer

I det lengre innlegget minnes bloggeren barndomsvennen Henrik Benjamin Igeland, som ifølge Harstad Tidende ble funnet død i juni i fjor.

«Jeg skal hylle det fantastiske mennesket, og den gode vennen du var. Du var så smart, så frempå, to steg foran, noe annet. Døren din var alltid åpen, ikke bare for meg, men for alle», skriver Sophie Elise videre i blogginnlegget.

Etter å ha danset sin wienervals klemte hun familien til sin avdøde venn, som satt i salen. På tidspunktet hadde hun begynt å gråte, og det ble en rørende runde med tilbakemeldinger fra dommerne. Totalt fikk de 36 poeng fra dommerne.

- Jeg visste ikke om jeg skulle klare det, men jeg håper han er stolt av meg, sa hun i sendingen.

I pausen kunne Isachsen fortelle til Dagbladet at hun var veldig fornøyd med egen prestasjon, og er glad dette ble gjort i Igelands ånd.

- Jeg har grått hele dagen, og produksjonen har vært rundt meg hele tida og har prøvd å styrke meg. Jeg har hyperventilert, men jeg måtte bare komme meg fra A til Å. Jeg fikk blackout på prøvene, jeg gråt og rista, men det var en slags støtte i at familien hans var her.

Isachsen sier familien til hennes avdøde venn har vært involvert i prosessen hele tida, og at de blant annet valgte ut låta.

- Jeg brydde meg ikke om poeng eller noe denne gangen, jeg ville bare at det skulle være fint og for ham, sier hun.

GOD KLEM: Familien til Isachsens avdøde venn satt i salen, og fikk gode klemmer da dansen var over. Foto: Thomas Reisæter, TV 2 / NTB scanpix
GOD KLEM: Familien til Isachsens avdøde venn satt i salen, og fikk gode klemmer da dansen var over. Foto: Thomas Reisæter, TV 2 / NTB scanpix Vis mer

- Min eldste venn

Sophie Elise har lagt ved et bilde av seg selv sammen med din avdøde kamerat i blogginnlegget, og forklarer at hun holdt tale i begravelsen hans i fjor.

«Dette kommer til å bli noe av det tyngste jeg har gjort i hele mitt liv, men også det fineste. Håper jeg. Jeg gråt meg igjennom hele generalprøven så jeg håper jeg ikke får blackout», avslutter hun blogginnlegget med.

Den populære bloggeren delte også sin dype sorg over vennens bortgang i fjor sommer, da Henrik ble funnet død.

«Han var min eldste venn og en av de jeg deler aller mest minner med», skrev hun på bloggen den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Tårevått

NYTT PROGRAM: «Sophie Elises verden» på TV 2 Livsstil følger bloggeren, forfatteren og artisten Sophie Elise Isachsen gjennom en tung, men samtidig givende tid. Video: TV 2 Vis mer

Dette er ikke første gang Sophie Elise tar med personlige følelser og opplevelser på parketten i «Skal vi danse». I sendingen for noen uker tilbake, tok hun et oppgjør med netthets, noe som endte i tårer for toppbloggeren.

Hennes paso doble fikk hele 37 poeng av dommerne, og dansedommer Trine Dehli Cleve ga Sophie Elise en klem etter dansenummeret.

- Tårene bare kom, og jeg er glad jeg viste folk hvor mye dette betydde for meg. Det var godt å slippe alt ut siden jeg var så skjerpet i dansen. Hele dagen hadde jeg lyst å gråte fordi jeg hadde så mye nerver, så det var godt å slippe det ut, sa Sophie Elise til TV2.no etter sendingen.

FEM KJAPPE: Høyaktuelle Sophie Elise forteller deg noen funfacts du kanskje ikke visste fra før. Video/reporter: Ruben Pedersen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

Saken fortsetter nedenfor.

Toppbloggeren danser sammen med proffdanser Benjamin Jayakoddy, og har uke etter uke imponert dommerne.

23-åringen har tidligere uttalt til Dagbladet at hun og dansepartneren kommer godt overens, og at de har blitt gode venner gjennom programmet.

- Benjamin er fantastisk, og vi har fått veldig god kjemi. Han er både smart, flink og rolig - og en jeg kan snakke med. Det er viktig når man skal henge så mye sammen som vi gjør. Han er både dansepartner og en venn, har hun sagt.

KORS I MUNNEN: Blogger og artist Sophie Elise Isachsen har sammen med noen venner laget en video der de blant annet parodierer Siv Jensen og Sylvi Listhaug. Video: Joakim Kleven / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!