Sophie Elise Isachsen

Hyllet avdød venn: - Visste ikke om jeg skulle klare det

Sophie Elise Isachsen hyllet død barndomsvenn på parketten.

RØRENDE: Sophie Elise hyllet sin avdøde venn i kveldens sending. Det ble en rørende affære. Foto: Thomas Reisæter, TV 2 / NTB scanpix
RØRENDE: Sophie Elise hyllet sin avdøde venn i kveldens sending. Det ble en rørende affære. Foto: Thomas Reisæter, TV 2 / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) er blant de seks gjenværende kjendisene i dansekonkurransen «Skal vi danse» på TV 2.

I kveldens sending har 23-åringen valgt å hylle en helt spesiell person gjennom dansen. Det delte hun på bloggen sin noen timer før sending.

«Da vi fikk spørsmål om hvem vi ville hylle i «Skal vi danse» var jeg ikke i tvil på hvem. Hjertet mitt visste, med en gang jeg fikk spørsmålet. Men hjernen min kjempet imot. Det føltes så uendelig vanskelig å skulle ta tak i noe jeg aldri helt har klart å møte, ikke fullt ut. Jeg har ikke forstått ennå at vennen min, som var vennen min gjennom 20 år er borte», skriver hun.

I det lengre innlegget minnes bloggeren barndomsvennen Henrik Benjamin Igeland, som ifølge Harstad Tidende ble funnet død i juni i fjor.

«Jeg skal hylle det fantastiske mennesket, og den gode vennen du var. Du var så smart, så frempå, to steg foran, noe annet. Døren din var alltid åpen, ikke bare for meg, men for alle», skriver Sophie Elise videre i blogginnlegget.

Etter å ha danset sin wienervals klemte hun familien til sin avdøde venn, som satt i salen. På tidspunktet hadde hun begynt å gråte, og det ble en rørende runde med tilbakemeldinger fra dommerne. Totalt fikk de 36 poeng fra dommerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.