Charlotte Casiraghi:

Hyllet bestemor Grace Kelly på bryllupsdagen

Se det første bildet fra bryllupet i Monaco.

ROJALT BRYLLYP: Da Charlotte Casiraghi giftet seg i helgen, var det med en helt spesiell gest til den avdøde bestemoren Grace Kelly. Foto: Félix Dol-Maillot / Prince Palace of Monaco
ROJALT BRYLLYP: Da Charlotte Casiraghi giftet seg i helgen, var det med en helt spesiell gest til den avdøde bestemoren Grace Kelly. Foto: Félix Dol-Maillot / Prince Palace of Monaco Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga var det duket for et storslått bryllup i fyrstedømmet i Monaco, da Charlotte Casiraghi (32) giftet seg med den franske filmprodusenten Dimitri Rassam (37). Duoen har vært kjærester siden 2017, og ønsket sitt første barn velkommen til verden i oktober i fjor.

Casiraghi er den eldste datteren til prinsesse Caroline av Hannover (62), som er søsteren til fyrst Albert (61). De er barn av avdøde fyrst Ranier III av Monaco, som var gift med Grace Kelly.

Da hun lørdag 1. juni fikk sin Rassam i det som etter alt å dømme var en svært privat seremoni i den herskapelige villaen «Villa La Vigie» med utsikt over Middelhavet utenfor Monacos kyst, ble Casiraghis avdøde bestemor hyllet.

Hyllet Grace Kelly

Søndag ble det første offisielle bildet fra bryllupet publisert på fyrstedømmets Facebook-side. Bildet viser et lykkelig brudepar som poserer ved sjøen, klassisk antrukket i hvitt og sort. Mange har også bitt seg merke i en en helt spesiell detalj.

Charlotte har nemlig på seg et helt unikt smykke, som hennes bestemor, den legendariske filmstjernen og senere prinsesse Grace Kelly, fikk i bryllupsgave da hun giftet seg med prins Rainier i 1956. Det skriver People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer