ROJALT BRYLLYP: Da Charlotte Casiraghi giftet seg i helgen, var det med en helt spesiell gest til den avdøde bestemoren Grace Kelly. Foto: Félix Dol-Maillot / Prince Palace of Monaco
ROJALT BRYLLYP: Da Charlotte Casiraghi giftet seg i helgen, var det med en helt spesiell gest til den avdøde bestemoren Grace Kelly. Foto: Félix Dol-Maillot / Prince Palace of Monaco Vis mer

Charlotte Casiraghi:

Hyllet bestemor Grace Kelly på bryllupsdagen

Se det første bildet fra bryllupet i Monaco.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga var det duket for et storslått bryllup i fyrstedømmet i Monaco, da Charlotte Casiraghi (32) giftet seg med den franske filmprodusenten Dimitri Rassam (37). Duoen har vært kjærester siden 2017, og ønsket sitt første barn velkommen til verden i oktober i fjor.

Casiraghi er den eldste datteren til prinsesse Caroline av Hannover (62), som er søsteren til fyrst Albert (61). De er barn av avdøde fyrst Ranier III av Monaco, som var gift med Grace Kelly.

Da hun lørdag 1. juni fikk sin Rassam i det som etter alt å dømme var en svært privat seremoni i den herskapelige villaen «Villa La Vigie» med utsikt over Middelhavet utenfor Monacos kyst, ble Casiraghis avdøde bestemor hyllet.

FLOTTE SMYKKER: Charlotte Casiraghi av Monaco hyllet sin avdøde bestemoren Grace Kelly på en helt spesiell måte da hun giftet seg i helgen. Foto: NTB Scanpix
FLOTTE SMYKKER: Charlotte Casiraghi av Monaco hyllet sin avdøde bestemoren Grace Kelly på en helt spesiell måte da hun giftet seg i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hyllet Grace Kelly

Søndag ble det første offisielle bildet fra bryllupet publisert på fyrstedømmets Facebook-side. Bildet viser et lykkelig brudepar som poserer ved sjøen, klassisk antrukket i hvitt og sort. Mange har også bitt seg merke i en en helt spesiell detalj.

Charlotte har nemlig på seg et helt unikt smykke, som hennes bestemor, den legendariske filmstjernen og senere prinsesse Grace Kelly, fikk i bryllupsgave da hun giftet seg med prins Rainier i 1956. Det skriver People.

ARVEGODS: Grace Kelly fikk diamantsmykket fra Cartier i bryllupsgave i 1956. Her avbildet i 1963. Foto: NTB Scanpix
ARVEGODS: Grace Kelly fikk diamantsmykket fra Cartier i bryllupsgave i 1956. Her avbildet i 1963. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det vakre halskjedet er fra den eksklusive smykke- og klokkeprodusenten Cartier. Det består av tre lag, og er dekket med diamanter. I tillegg til de vakre smykkene, bar bruden en stroppeløs hvit kjole designet av franskmannen John Nolle.

Grace Kelly var i sin tid en av verdens mest berømte filmstjerner og senere prinsesse av Monaco, før hun døde på tragisk vis i en bilulykke i 1982.

Utsatte bryllupet

For seks måneder siden ble det nygiftede paret foreldre til sitt første barn sammen, da sønnen Balthazar kom til verden.

Babyryktene rundt Casighari begynte å svirre i mars 2018, da hun deltok på det årlige roseballet i Monaco. Det var også da forlovelsen mellom paret ble bekreftet.

SKJULTE MAGEN: Charlotte Casighari skjulte magen med en stor fjærkreasjon da hun var gravid med Balthazar som nå er blitt åtte måneder gammel. Foto: NTB Scanpix
SKJULTE MAGEN: Charlotte Casighari skjulte magen med en stor fjærkreasjon da hun var gravid med Balthazar som nå er blitt åtte måneder gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som følge av graviditeten valgte paret å utsette bryllupet, og nå som Balthazar er blitt nesten åtte måneder gammel, ble de omsider smidd i hymens lenker.

Casighari har sønnen Raphaël (5) fra et tidligere forhold med stand-up-komikeren Gad Elmaleh (47). Rassam har på sin side en datter med ekskona, modellen Masha Novoselova (34).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer