Lea Michele:

Hyllet den avdøde kjæresten med tatovering - på rumpa

Tok tatovering til minne for «Glee»-stjernen.

TRAGISK BORTGANG: Det har snart gått seks år siden sjokkbeskjeden om at Cory Monteith var funnet død. Skuespilleren etterlot venner, nær familie og kjæresten Lea Michele i stor sorg. Nå viser sistnevnte frem en tatovering tatt til ære for den avdøde kjæresten. Foto: NTB Scanpix
TRAGISK BORTGANG: Det har snart gått seks år siden sjokkbeskjeden om at Cory Monteith var funnet død. Skuespilleren etterlot venner, nær familie og kjæresten Lea Michele i stor sorg. Nå viser sistnevnte frem en tatovering tatt til ære for den avdøde kjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har snart gått seks år siden sjokkbeskjeden kom om at den populære, kanadiske skuespilleren Cory Monteith (31) var funnet død. På tidspunktet hadde han en av hovedrollene i den suksessrike musikalserien «Glee», som handlet om et kor på en videregående skole i USA.

Livet til 31-åringen sto ikke til å redde da helsepersonell først ankom åstedet, og en dødelig blanding av alkohol og heroin ble funnet i blodet hans under obduksjonen. Dødsfallet etterlot skuespillerens nærmeste familie- og ikke minst kjæresten Lea Michele (32) i stor sorg.

Kjæresten til den avdøde «Glee»-skuespilleren var fra seg etter dødsfallet, sammen med flere av «Glee»-kollegene. Det tok en stund før hun valgte å uttale seg offentlig om tragedien, men under Teen Choice Awards i august samme år tok hun bladet fra munnen om sorgen.

Blir hyllet for tatoveringen

Nå, snart seks år etter dødsfallet er Cory ikke glemt, og det er tydelig at han fortsatt har en stor plass i hjertet til Lea Michele.

32-åringen, som for øvrig giftet seg i all hemmelighet med presidenten av klesfirmaet AYR, Zandy Reich i mars, viser nå stolt fram en tatovering på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer