Blake Lively:

Hyllet ektemannen fra scenen

Skuespilleren holder ikke tilbake om ektemannen Ryan Reynolds.

HYLLEST: Blake Lively sparer ikke på gode ord når hun beskriver ektemannen Ryan Reynolds. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
HYLLEST: Blake Lively sparer ikke på gode ord når hun beskriver ektemannen Ryan Reynolds. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

De har vært sammen i en årrekke og fansen ser ikke ut til å få nok av dem. Blake Lively (35) og Ryan Reynolds (46) er utvilsomt blant Hollywoods heteste par - og står tilsynelatende sterkere sammen enn noen gang.

Paret venter for tiden sitt fjerde barn sammen. Familieforøkelsen ble kjent da Lively dukket opp med babymage på Forbes årlige Women’s Summit-arrangement tidligere i høst.

Det er med andre ord full rulle om dagen - men det skal ikke ha lagt en demper på romantikken.

Sterk hyllest

Torsdag denne uken mottok Reynolds den 36. American Cinematheque-prisen, hvorpå hans kone Lively holdt en tale. Hun benyttet da anledningen til å sette ord på hvem 46-åringen er som ektemann.

Hun hyllet blant annet hans «hjerte, filantropi, hans humor, hans integritet og hans arbeidsmoral», ifølge E! News. Hun mener selv mange av kvalitetene stammer fra hans hjemland Canada, og legger til at å sjekke hvordan det står til hjemme alltid har vært viktig for ham.

STJAL SHOWET: Da skuespiller Ryan Reynolds fikk stjerna si på Hollywood Walk of Fame var det noen andre som stjal all oppmerksomheten. Her viser han og kona Blake Lively frem barna for første gang. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

- Det (hjemmet, journ.anm.) har vært essensielt for å holde ham jordnær, holde ham i sjakk mentalt og for å holde ham som den han er. Og nå er det jeg og jentene våre som er hjemmet hans, sier hun, og legger til:

- Og akkurat som den 19 år gamle gutten han en gang var, skynder han seg hjem. Om det så være fra andre siden av verden eller et møte på andre siden av gaten, er han bestemt på å komme hjem.

MET GALA: Ekteparet ledet årets Met-galla. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
MET GALA: Ekteparet ledet årets Met-galla. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Hun forteller at det ville vært rart hvis han en dag kom hjem uten å være kledd i kostymer fra innspilling, dekket i gjørme eller falskt blod.

- For pappa kommer alltid hjem, sier hun.

Håper på jente

Lively og Reynolds har tre døtre, James (8), Inez (6) og Betty (3), og et fjerde på vei. Sistemann vet de imidlertid ikke kjønnet på.

- Det finner vi aldri ut før de blir født, kunne han røpe da han gjestet Today show tidligere denne måneden, ifølge People.

Til tross for at han lever en hverdag utelukkende omringet av jenter, er han ikke skremt av den grunn. Reynolds har nemlig ikke noe spesielt ønske om at fjerdemann er en gutt.

- Jeg vet hvordan jenter er, så derfor håper jeg egentlig på det, uttalte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer