Ant Anstead:

Hyllet kjæresten med julepynt

Overrasket med norsk hyllest.

STJERNEPAR: Ant Anstead og Renée Zellweger ble et par i 2021. Foto: Instagram/Ant Anstead
STJERNEPAR: Ant Anstead og Renée Zellweger ble et par i 2021. Foto: Instagram/Ant Anstead Vis mer
Publisert

Den britiske TV-verten Ant Anstead (43) er blant annet kjent fra «Wheeler Dealers» og «Celebrity IOY Joyride».

Sommeren 2021 ble det også klart at han utgjør én del av et nytt stjernepar, sammen med skuespiller Renée Zellweger (53).

Om paret tilbringer julefeiringen sammen i år er ikke kjent, men programlederen benyttet likevel anledningen til å hylle kjæresten - og dét gjennom juledekorasjonen. Det melder People.

Få dager før selve julekvelden delte Anstead nemlig en bildekarusell på Instagram, som viste tre bilder av at hans sønn, Hudson (3), pyntet juletreet deres.

På bildene kunne følgerne se vakre julekuler og masse lys. I tillegg var det pyntet med flagg - både det britiske flagget og, overraskende nok, det norske.

43-åringen, som nå bor i California, er nemlig vokst opp i Plymouth i Storbritannia - derav det britiske flagget.

FLAGG OG KULER: Anstead-familiens juletre ble pyntet med både julekuler og norske flagg. Foto: Skjermdump Instagram
FLAGG OG KULER: Anstead-familiens juletre ble pyntet med både julekuler og norske flagg. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Og hva gjelder det norske? Zellwegers mor vokste opp i Norge - og Anstead hang derfor opp det røde, hvite og blå flagget får å hedre kjærestens arv.

«Dette er tida», skrev han under innlegget, etterfulgt av en juletre-emoji.

FUNNET KJÆRLIGHETEN: Mia Gundersen er ikke lenger singel. Dette er den utkårede. Ler mer her: https://www.seher.no/kjendis/her-er-mia-gundersens-nye-flamme/78033433 Video: Se og Hør Vis mer

«Etter å ha vokst i det iskalde Storbritannia synes jeg fortsatt det er vilt at et juletre i California komplimenterer en varm strandsolnedgang! (...) og Hudzo er alltid villig til å hjelpe», la han videre til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer